ČEPURIN : Ovo je istina o ordenu koji dobija Vučić

Rusija

Aleksandar Čepurin – foto: Printscreen/YouTube

Ruski ambasador Aleksandar Čepurin rekao je danas da su apsolutno neprihvatljivi pokušaji da se kroz izmišljotine i laži umanji značaj nagrade ordena Aleksandra Nevskog, koju će ruski predsednik Vladimir Putin uručiti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Čepurin je naveo kako se time želi da se prevrnu očigledne stvari.

Advertisement

– To je znak posebne pažnje prema Srbiji i srpskom narodu. Apsolutno su neprihvatljivi pokušaji da se kroz izmišljotine i laži umanji značaj nagrade, te da se prevrnu očigledne stvari – napisao je ruski ambasador na svom nalogu na Tviteru.


(Skandalozno.rs/izvor: intermagazin.rs)

Advertisement

2 komentara na "ČEPURIN : Ovo je istina o ordenu koji dobija Vučić"

  1. Pre bi Putin trebao odlikovati Hitlera, nego li veleizdajnika, bitangu, lopuzu i lazova Vucica. Rusi mrze takve likove kroz istoriju. Lazanski, SNS mracni pacov, u medijima hvali diktatora i tiranina Vucica koji je Srbiju za 6 godina vlasti doveo do ruba svake moguce egzistencije. Vucic je zasluzio streljacki stroj, a ne orden Aleksandra Nevskog. Ako je ova neverovatna vest tacna, onda Rusiju vise ne mozemo smatrati za prijatelja Srbije i Srbskog naroda.

  2. Srbine, ti nisi Srbin posle ovakvog teksta. Vučić je s pravom dobio ovo odlikovanje, a to što ti to ne shvataš, znači da bi trebalo malo da se zapitaš … možćda ne vidiš sve u pravom svetlu, nego nekom iskrivljenom ….

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.