ČEPURIN : Ovo je istina o ordenu koji dobija Vučić

Rusija

Aleksandar Čepurin – foto: Printscreen/YouTube

Ruski ambasador Aleksandar Čepurin rekao je danas da su apsolutno neprihvatljivi pokušaji da se kroz izmišljotine i laži umanji značaj nagrade ordena Aleksandra Nevskog, koju će ruski predsednik Vladimir Putin uručiti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Čepurin je naveo kako se time želi da se prevrnu očigledne stvari.

– To je znak posebne pažnje prema Srbiji i srpskom narodu. Apsolutno su neprihvatljivi pokušaji da se kroz izmišljotine i laži umanji značaj nagrade, te da se prevrnu očigledne stvari – napisao je ruski ambasador na svom nalogu na Tviteru.


(Skandalozno.rs/izvor: intermagazin.rs)

2 komentara na "ČEPURIN : Ovo je istina o ordenu koji dobija Vučić"

  1. Pre bi Putin trebao odlikovati Hitlera, nego li veleizdajnika, bitangu, lopuzu i lazova Vucica. Rusi mrze takve likove kroz istoriju. Lazanski, SNS mracni pacov, u medijima hvali diktatora i tiranina Vucica koji je Srbiju za 6 godina vlasti doveo do ruba svake moguce egzistencije. Vucic je zasluzio streljacki stroj, a ne orden Aleksandra Nevskog. Ako je ova neverovatna vest tacna, onda Rusiju vise ne mozemo smatrati za prijatelja Srbije i Srbskog naroda.

  2. Srbine, ti nisi Srbin posle ovakvog teksta. Vučić je s pravom dobio ovo odlikovanje, a to što ti to ne shvataš, znači da bi trebalo malo da se zapitaš … možćda ne vidiš sve u pravom svetlu, nego nekom iskrivljenom ….

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.