Da čovek ne poveruje: Pogledajte ko je u koaliciji na lokalnim izborima u Mionici

Glasanje

foto-ilustracija: Tanjug

Uoči lokalnih izbora 24. decembra, na kojima će glasati i žitelji Mionice, održana je završni miting koalicije SPS/JS/SRS kojem su prisustvovali i lideri ove tri stranke!

Žitelji Mionice bili su iznenađeni kada su svu trojicu – Ivicu Dačića, Dragana Markovića Palmu i Vojislava Šešelja – videli na istoj bini.

[adsenseyu5]

Šešelj je tom prilikom rekao novinarima da to nije isto – koalicija na lokalu i ona na državnom nivou, te da očekuje dobre rezultate na izborima u Mionici.

foto: kurir.rs

Naime, na lokalnim izborima u opštini Mionica, koji ce biti održani 24. decembra, pod rednim brojem 3 glasačkog listica nalazi se lista Ivica Dačić – SPS – Dragan Marković Palma – JS – Vojislav Šešelj – SRS.

Danas je u prepunom Domu kulture u Mionici održan predizborni skup ove koalicije, na kome su govorili Ivica Dačić, Dragan Marković Palma i Vojislav Šešelj.

[adsenseyu1]

Dačić: Važno je da patriotski blok jača

– Možda se ponekad nismo slagali, ali jedno je sigurno – nikada nismo bili izdajnici. Veoma su važni i ovi lokalni izbori kako bi patriotski blok još više ojačao, jer ima sve više onih koji bi da destabilizuju Srbiju i region. Naša politika je principijelna. Ako neko misli da se unutrašnji dijalog vodi u Srbiji kako bi se priznalo nezavisno Kosovo, onda se grdno vara. Kosovo nikada neće postati član UN dok je naših prijateljskih odnosa sa Rusijim i Kinom. Jesmo za EU, ali ne po cenu naših državnih interesa i teritorijalnog integriteta ” rekao je Dačić .

Palma: Protiv Haškog tribunala i nezavisnog Kosova

– Ja sam protiv Haškog tribunala, protiv nezavisnog Kosova i da dva muškarca ulaze u brak. Šešelj je razbio Hag kao zvečku. Tamo nije suđeno Šešelju, već Srbiji i Šešelj je u Hagu odbranio Srbiju. Dačić je zaslužan što Kosovo nije ušlo u Unesko i što je srpsko kolo priznato u Unesko kao naša kulturna nematerijalna baština” rekao je Marković .

Šešelj: Za širu patriotsku koaliciju

– Slažem se sa svim sto je Palma rekao. Ja nikada neću dozvoliti da dosmanlije dođu na vlast i zato bi bila dobra i neka šira patriotska koalicija i na republičkom nivou. Mionica je zato na jedan način eksperiment. Mi smo ovde da pariramo naprednjacima i da posle izbora uđemo u razgovor sa SNS sa što više odbornika.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs, Tanjug)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Da čovek ne poveruje: Pogledajte ko je u koaliciji na lokalnim izborima u Mionici"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.