Da li je na pomolu senzacija: Miloš Teodosić pregovara sa Crvenom zvezdom?!

Magija

Miloš Teodosić – foto: Reuters

Miloš Teodosić još nema klub za narednu sezonu, a iako ima ozbiljnih ponuda poput Virtusa iz Bolonje, Olimpijakosa, i na kraju Makabija, koji su nudili 2,5 odnosno tri miliona evra po sezoni, naš as još uvek razmišlja.

Kako saznajemo, na stolu pored svih ponuda stoji i ona Crvene zvezde, koja ne može da se meri sa ponudama ostalih klubova, ali ima svoju težinu. Telegraf saznaje iz izvora bliskih igraču da je bio tokom vikenda bio u prostorijama Zvezde, gde je razgovarao sa Nebojšom Čovićem.

Iako mnogi smatraju da će se Teodosić rukovoditi novcem u nastavku karijere, postoji nekoliko razloga zbog čega bi mogao da prihvati ponudu Zvezde.

1. EVROLIGA I DOBRA EKIPA KOJU PRAVI ZVEZDA

Zvezda je rešila da napravi respektabilan tim za sledeću sezonu. Zadržala je okosnicu ekipe Berona, Fajea, Perperoglua, Odža, Dobrića, Davidovca, Čovića, Simanića, a dovela Dženkinsa, Gista, Kuzmića, Brauna ( za sada)

U taj tim bi se Teodosić odlično uklopio, pogotovo u pik en rol igri sa Odžom, Kuzmićem, Gistom ili Fajeom. Nema šta, Zvezda ima tim za plej of Evrolige, a zašto ne i fajnal for. Za taj korak Teodosić može da bude tas na vagi.

2. ABA LIGA NIJE TOLIKO ZAHTEVNA

S obzirom da Miloš igra poslednjih 10 godina u veoma jakim ligama u Evropi (VTB, Grčka, NBA) igranje u ABA ligi nije toliko zahtevno sa aspekta putovanja i snage timova. Uz Zvezdin tim, koji je izuzetno jak, mogao bi da ima i manju minutažu i tako se sačuva od povreda.

3. POSTAO JE OTAC I MOŽDA JE NAJBOLJE VREME DA U OVOM PERIODU DA BUDE KOD KUĆE

Miloš je u februaru dobio ćerku Petru, koja se rodila u Los Anđelesu, gde je provela dva meseca, a zatim su se vratili u Beograd. S obzirom na to da mu je supruga glumica i da verovatno lakše možda da odgovori ponudama iz Beograda logično je da ovu godinu budu u Srbiji. Pogotovo, jer su bake i deke i rodbina tu da pomognu oko deteta.

4. OBEĆANJE DA ĆE DOĆI U ZVEZDU

Nekoliko puta je istakao da bi voleo da dođe u Zvezdu, ali ne na kraju karijere, već u zenitu, a to je upravo sada. Sa 32 godine i sa lepom pauzom i oporavkom koji je imao prethodni nekoliko meseci, Teodosić bi mogao da ima osveženje karijere dolaskom u Beograd. Ako neće sad u Zvezdu, kad će? Može da bude samo stariji, povređeniji i umorniji u narednim sezonama. Sa druge strane posle duže pauze kroz igranje u Zvezdi bi mogao da se vrati u ritam i revitalizuje karijeru na još nekoliko godina.

5. BIO BI IDOL NAVIJAČA ZAUVEK

Teodosić je veliki navijač Zvezde, ali i navijači bi ga prihvatili kao novog idola i najvećeg igrača koji je igrao u poslednjih nekoliko decenija. A uz sve ako bi uspeo da odvede Zvezdu na fajnal for, postao bi božanstvo Severa.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Da li je na pomolu senzacija: Miloš Teodosić pregovara sa Crvenom zvezdom?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.