Detalji samoubistva u fabrici: Evo kakav je život imao ovaj čovek…

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Bio je dobar čovek, ljudina, ne bi mrava zgazio. Dobar majstor koji je ovde radio preko 30 godina – ovako nesrećnog čoveka opisuju njegove kolege

Radnik fabrike šinskih vozila “Goša” iz Smederevske Palanke, D. M, koji se jutros obesio u prostorijama fabrike, najverovatnije je sebi oduzeo život zbog teške materijalne i porodične situacije.

  [adsenseyu5]

D. M. je u “Goši” radio više od 30 godina i važio je za vrednog i poštenog čoveka. Kolege su njegovo beživotno telo pronašle jutros oko 8 časova.

Bio je bez supruge, živeo sa teško obolelim sinom i nepokretnom majkom.

– Tražili smo ga svuda i slučajno sam pošao uz stepenice i video ga da je obešen. Vrlo teško sam to podneo. Juče smo ceo dan bili zajedno. Bio je dobar čovek, ljudina, ne bi mrava zgazio. Dobar majstor koji je ovde radio preko 30 godina – rekao je Milan Vinčić, koji je pronašao telo svog kolege.

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs/TvCentar)

  [adsenseyu2]

1 komentar na "Detalji samoubistva u fabrici: Evo kakav je život imao ovaj čovek…"

  1. Bravo za onu fukaru Dinkića koji učestvovao u prodaji Šinskih vozila.Evo nam Evrope.Kod nas.Ako hoćete da se ubijetene ne treba da idete u Evropu,nju smo doveli ovde.A naš lobotomirani Premijer hoće pošto-poto da nas odvede u Evropu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.