DNEVNI HOROSKOP za 22.10.

žena

Foto: Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Posvetite više pažnje sebi i svom zdravlju. Organizujte se bolje na poslu da ne biste bili pod stresom. Danas je dobar dan za neke nove prjekte i za započinjanje novog posla.

Bik

Sve Vam ide od ruke danas. Prezadovoljni ste finansijama. Možete lako da sredite neke obaveze koje imaju veze sa dokumentima.

Blizanci

Ne osećate se najbolje. Loše ste volje i skloni ste raspravama. Pazite na povećane troškove.

Rak

Previše ste osetljivi. Ne osećate se baš najbolje jer svi nešto traže od Vas, a usporeniji ste nego inače. Potrudite se da provedete više vremena sa partnerom ili dragim ljudima, to će Vam prijati.

Lav

Vredni ste. Iako Vam sve ide sporo, ne odustajete. Imate dobru motivaciju i želite da Vam dan prođe dobro i da budete uspešni.

Da li je ovaj zid DOKAZ da živimo u bolesnom svetu?

Devica

Danas je dan za zabavu. Potrudite se da se fokusirate na pozitivne stvari u svom životu, ne budite neraspoloženi. Bavite se sportom. Ne zapostavljajte partnera, a ako ste slobodni, možete ići do grada.

Vaga

Posvetite se porodici. Previše ste osetljivi danas. Možete se odmoriti od posla, ali odradite ono što je prioritetno. Ne uključujte emocije u posao.

Škorpija

Komunikativni ste. Potreban Vam je savet drugih ljudi, ali želite da euradite po svom. Možda ipak nije loše napraviti kompromis. Moguće je kraće putovanje, ako imate priliku iskoristite je.

Strelac

Danas očekujte priliv novca. Možda svota nije velika, ali to je nešto što ste čekali dugo. Potrudite se da date sve od sebe da organizujete svoj posao bolje. Tako ćete biti zadovoljniji. Ne kasnite.

Jarac

Napeti ste. Imate dosta stvari koje nikako ne moete brzo da završite i to Vas frustrira, a raste broj obaveza. Moguća je glavobolja.

Vodolija

Ne osećate se baš najbolje. Potrudite se da se usredsredite na svoje zdravlje i odmarajte više. Završite započete obaveze, da ne biste bili pod stresom.

Do sada neviđeno: NASA snimila snažan bljesak kako IZLAZI iz crne rupe!

Ribe

Danas je idealan da za druženje. Možete se videti sa nekim prijateljima sa kojima se niste videli odavno. Dajte sve od sebe da nađete vreme za relaksaciju.

(Skandalozno.rs/Izvor: astrolog Jovana Vilimonović, Mondo.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "DNEVNI HOROSKOP za 22.10."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.