Dnevni horoskop za petak, 16. 10.

par

Šta vam poručuje naš astrolog?

OVAN (21.03.-20.04.)
Karijera: Ukoliko vam je lakše da privremeno zaboravite na lične probleme, prihvatite nečiju ideju o saradnji. Dodatno angažovanje može da vas udalji od nekih „osetljivih tema”.
Ljubav: Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje emotivne želje u društvu bliske osobe.
Zdravlje: Olakšajte svoju savest, prijaće vam relaksacija.

 

BIK (21.04.-20.05.)
Karijera: Preterujete sa različitim zahtevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju vas negativni komentari ili nečije negodovanje.
Ljubav: Nesporazumi koji vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati. Nemojte dozvoliti da novi neporazumi kulminiraju.
Zdravlje: Delujete napeto, prijaće vam psihološko opuštanje.

[adsenseyu1]

BLIZANCI (21.05.-20.06)
Karijera: Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na pretenciozan način ili u pogrešnom trenutku. Promenite svoje ponašanje, pre nego što izgubite naklonost ili podršku kod bliskih saradnika.
Ljubav: Smeta vam osećaj monotonije koja se nazire u odnosu sa voljenom osobom i utisak, kao da ste iznenada „zapostavljeni” u nečijim planovima.
Zdravlje: Prijaće vam neki zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro rasploženje.

 

RAK (21.06.-20.07.)
Karijera: Delujete netaktično pred okolinom i pričate više nego što je potrebno o svojim poslovnim ciljevima. Budite oprezniji u nepoznatom društvu.
Ljubav: Donosite zaključak na osnovu subjektivnog utiska, uzalud razmišljate o susretu sa nekom osobom koja izgleda nije u vašem emotivnom dometu.
Zdravlje: Važno je da pravilno kontrolišete svoju impulsivnost.

 

LAV (21.07.-21.08.)
Karijera: Stalo vam je da ostavite scenski utisak na okolinu i zato preuveličavate svoje sposobnosti u odredjenim situacijama. Ipak, neko sa simpatijama ocenjuje vaš stil izražavanja ili poslovni nastup. Oslonite se na svoju praktičnu pamet.
Ljubav: Bez obzira na svoj emotivni status i godine, prihvatite igru zavodjenja ili nečiju poruku. Prijaće vam novi emotivni kontakti.
Zdravlje: Nalazite se u fazi kreativnog uzleta i u dobroj formi.

 

DEVICA (22.08.-22.09.)
Karijera: Stalo vam je da ostavite scenski utisak na okolinu i zato preuveličavate svoje sposobnosti u odredjenim situacijama. Ipak, neko sa simpatijama ocenjuje vaš stil izražavanja ili poslovni nastup. Oslonite se na svoju praktičnu pamet.
Ljubav: Bez obzira na svoj emotivni status i godine, prihvatite igru zavodjenja ili nečiju poruku. Prijaće vam novi emotivni kontakti.
Zdravlje: Nalazite se u fazi kreativnog uzleta i u dobroj formi.

[adsenseyu1]

VAGA (23.09.-22.10.)
Karijera: Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nema potrebe da ponavljate poznatu priču ili da dajete ishitrena obećanja. Teško vam je da priznate svoj poraz ili nemoć, naročito pred osobom koja ima prikrivene namere.
Ljubav: Izbegavajte situacije u kojima se osećate loše ili neka nepotrebna uzbudjenja. Nema razloga da se povlačite u svoj „svet tišine” ili da se odričete ličnog užitka.
Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

 

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)
Karijera: Bez obzira na nečiju velikodušnu ulogu ili obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti na poslovnoj sceni i zato delujete napeto u susretu sa saradnicima.
Ljubav: Na žalost, ni ljubavna dešavanja nisu po vašem ukusu ili meri. Partner vam jasno daje do znanja, da ima svoje planove i odbija da sasluša vaše ideje.
Zdravlje: Izbegavajte konfliktne situacije i velika opterećenja.

 

STRELAC (23.11.-21.12.)
Karijera: Nemojte dozvoliti da neko u vama raspiruje takmičarske strasti ili želju za nadmetanjem, dobro razmislite da li je prednost na vašoj strani. Ponekad prvi utisak ume lako da zavara, nama razloga za paniku.
Ljubav: Pred voljenom osobom pokušavate da delujete tajanstveno, ali ne uspevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje ili emocije koje potiskujete u sebi. Potrebno vam je nečije razumevanje.
Zdravlje: Olakšajte svoju savest, prijaće vam kreativan odmor.

 

JARAC (22.12.-20.01.)
Karijera: Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovno-finansijske interese, neophodno je da se poslužite malim lukavstvom. Budite promišljeni, pre nego što zvanično otkrijete svoje namere.
Ljubav: U ljubavnom odnosu više vam smeta partnerova euforija koju prepoznajete u ponašanju, nego osećaj emotivne rezignacije i nesigurnost koji vas prati.
Zdravlje: Važno je da pravilno kanališete svoju energiju.

 

VODOLIJA (21.01.-19.02.)
Karijera: Ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom, stoga na različita pitanja odgovarate samouvereno u duhovitom stilu. Polaskani ste nečijim komplimentima i zadovoljni saznanjem, da se vaše ime nalazi na „listi odabranih”.
Ljubav: Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite svoju emotivnu pažnju, slobodno više uživajte u zajedničkim trenucima nežnosti i maštarenja.
Zdravlje: Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

 

RIBE (20.02.-20.03.)
Karijera: Proveravate da li se neko poigrava sa vašim poverenjem ili je po sredi zajednički poslovni nesporazum. Nema potrebe da žalite za propuštenom prilikom, bliski saradnici neće dozvoliti da trpite zbog sitnih interesa.
Ljubav: Stvari koje po vama izgledaju interesantno i dopadljivo, partner posmatra sa odredjenom dozom nepoverenja i ima drugačije stavove.
Zdravlje: Opustite se, nema razloga da se opterećujete novim sumnjama.

 (astro /dnevno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dnevni horoskop za petak, 16. 10."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.