DOKAZ: Šešelj objavio snimak susreta sa Putinom – VIDEO

Susret

Vojislav šešelj i Vladimir Putin – foto: SRS

Predsednik SRS Vojislav Šešelj sastao se u četvrtak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Vladimirovičem Putinom, a video-snimak na kom Šešelj razgovara sa Putinom definitivno otklanja sve dileme koji su neki imali u pogledu ovog susreta.

Šešelj je rekao da se sakrio u jednoj prostoriji, a onda, na iznenađenje svih, izašao iz nje kada je video da Putin izlazi iz Hrama. Putin je prepoznao Šešelja i osmehnuo mu se.

Posle toga su se rukovali, Šešelj se predstavio, ali, kako kaže, predsednik Ruske Federacije je rekao da za tim nema potrebe, jer vrlo dobro zna sve o njemu i SRS.

Novi detalj u video-snimku jeste da je Putin prvi pružio ruku lideru radikala, što je Šešelj obradovano prihvatio.

Šešelj je Putinu rekao da je lider parlamentarne opozicije i izneo stavove SRS o učlanjenju Srbije u ODKB i Evroazijski savez i naglasio da je SRS protiv EU. Putin je samo klimanjem glave i sa osmehom slušao reči lidera radikala, koji mu se obratio na srpskom jeziku, ali je Putinov prevodilac odmah prevodio Šešeljeve reči.

Šešelj je podsetio Putina i da je haški robijaš, što je Putin takođe znao, a predsednik Aleksandar Vučić se u tom trenutku našalio i rekao:

– Pa Vojo, tebe svi u Rusiji znaju, znaju sve o tebi!

Šešelju je ovo prvi put da se susreće sa Putinom i ne krije zadovoljstvo zbog posete i ponavlja da je pet sati morao da bude u jednoj prostoriji čekajući Putina. Lider radikala kaže da je rizikovao, ali se rizik isplatio.

(Skandalozno.rs, Izvor: srbijadanas.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "DOKAZ: Šešelj objavio snimak susreta sa Putinom – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.