Dragan Đilas: Čestitaću Vučiću ako dovede “Folksvagen” u Srbiju

Intervju

Dragan Đilas – foto: Tanjug, arhiva

Jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Đilas rekao je večeras u Nišu da će Aleksandru Vučiću, bez obzira na to šta misli o njemu, čestitati ukoliko dovede “Folskvagen” u Srbiju, jer je, kaže, njihova ideja Srbija u kojoj se živi bolje.

Đilas je rekao i da neće dozvoliti nikome da deli građane Srbije i da maltretira one koji drugačije misle, kao što je Borku Stefanoviću, kako je rekao, razbijena glava u Kruševcu.

Srbiji su, kaže, potrebni svi njeni ljudi – ni lekari, i nastavnici, i majstori, i vozači autobusa, svi koji sa svojih deset prstiju znaju šta da se uradi da bi ova zemlja išla napred.

Protest je održan i u Novom Sadu, kao i u Kruševcu, gde su govorili Željko Veselinović predsednik Sindikata “Sloga” i Borko Stefanović predsednik Levice Srbije, a istovremeno je, na suprotnoj strani ulice, organizovan skup na kojem su predstavnice Saveta za rodnu ravnopravnost grada Kruševca poručile da daju podršku gradskom rukovodstvu, pozitivnim promenama koje su učinjene i predsedniku Aleksandru Vučiću, a “nezvanim gostima” su poželele srećan put iz grada u kojem, kako su poručile, nisu dobrodošli.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dragan Đilas: Čestitaću Vučiću ako dovede “Folksvagen” u Srbiju"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.