Duško VUJOŠEVIĆ: Napravio sam glupost, lekari su dali pogrešnu dijagnozu, a ekipa sa VMA spasla mi nogu

Povreda

foto: printscreen

Selektor košarkaša Bosne i Hercegovine Duško Vujošević bio je nedavno blizu gubitka noge, ali je doktorski tim sa Vojno-medicinske akademije u Beogradu uspeo da spreči najgori scenario.

Vujošević je zbog pojave gangrene na prstu stopala hitno prebačen na VMA iz Slovačke, gde se nalazio u tom trenutku. Do same povrede je došlo na bizaran način.

[adsenseyu5]

“Na poluvremenu utakmice sa Švedskom u gostima gde smo loše igrali, a utakmica bila važna, ja sam iz sve snage šutnuo nogom maserski sto. Imam taj manir. Obično imam dobre cipele, ali pošto je bilo putovanje, bio sam u patikama i nisam osetio bol.

Međutim, kada je došlo do oticanja nastali su problemi. Lekari su u Slovačkoj pogrešno zaključili da je povreda izazvana promenama zbog šećera. Ekipa sa VMA, predvođena profesorom doktorom Đokom Maksićem i profesorom Tomom Jovanovićem me spasla od seče noge.

Eto vidite do čega jedna glupost može da dovede”, kazao je temperamentni Vujošević u emisiji Puls života SOS kanala.

[adsenseyu1]

Bivši trener Partizana je dodao i da se povredio na sličan način kao Džek Denijels, čuveni američki proizvođač alkoholnih pića, koji je svojevremeno šutnuo sef koji nije mogao da otvori, a kasnije zbog infekcije prsta na nozi umro.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Duško VUJOŠEVIĆ: Napravio sam glupost, lekari su dali pogrešnu dijagnozu, a ekipa sa VMA spasla mi nogu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.