Dve kamere zabeležile trenutak kada je ubijen Oliver Ivanović?

Presuda

Oliver Ivanović – foto: Wikipedia/Medija centar Beograd

Kako Blic saznaje, na stranačkim prostorijama stoje dve kamere za video nadzor koje su, najverovatnije, zabeležile trenutak kada je Oliver ubijen.

Nedaleko odatle, tačnije nešto više od jednog kilometra, policija je pronašla zapaljeno vozilo marke „opel astra“ kojim se ubica, najverovatnije, udaljio u nepoznatom pravcu.

– Preduzete su sve mere, policija je na terenu i tragamo za počiniocem. Imamo određene tragove koji su poslati na veštačenje – rekao je regionalni komandir Kosovske policije Željko Bojić.

foto: EPA

Prema saznanjima Blica, policija još utvrđuje motive zbog kojih je Ivanović likvidiran. Ono što se zna je da je ubijen sa pet hitaca.

– Imao je pet velikih rana u predelu grudnog koša, u gornjem delu. Policija je pronašla četiri čaure. Ubijen je iz „duge devetke“ – kaže za Blic izvor iz istrage.

Lider Građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” Oliver Ivanović ubijen je u pucnjavi koja se jutros oko 8.15 časova dogodila u Kosovskoj Mitrovici.

foto: EPA

U Ivanovića je ispaljeno više metaka iz daljine, a potom je napadač prišao i još jedan metak ispalio u Ivanovića iz neposredne blizine.

Teško ranjenog pronašla ga je komšinica koja je krenula u prodavnicu i odmah pozvala Hitnu pomoć, a odmah su mu u pomoć pritrčale i stranačke kolege koje su bile u prostorijama stranke.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dve kamere zabeležile trenutak kada je ubijen Oliver Ivanović?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.