Evo kako se Hirurg, vođa ruskih “Noćnih vukova”, oprostio od svog prijatelja Mirka Butulije, predsednika AMSS

Oproštaj od prijatelja

Aleksandar Zaldostanov Hirurg se oprostio od Mirka Butulije – foto: Printscreen/facebook, AMSS

Aleksandar Zaldostanov Hirurg, vođa “Noćnih vukova” na svom Fejsbuk profilu oprostio se od predsednika AMSS Mirka Butulije koji je juče ubijen u prostorijama Saveza.

Butulija je, da podsetimo, bio predsednik moto kluba “Stara Hercegovina” koji je bio u bliskim odnosima sa “Noćnim vukovima“.

Reči Aleksandra Zaldostanova Hirurga, bliskog prijatelja lidera Rusije Vladimira Putina, najbolje govore koliko je poštovao Butuliju, i koliko je za “Noćne vukove” veliki gubitak njegova smrt.

– Danas u Srbiji je ubijen Mirko Butulija – predsednik Auto-moto saveza Srbije, potpredsednik sportskog saveza Srbije, predsednik motorističkog kluba “Stara Hercegovina”. Mirko je bio naš veliki prijatelj koga su Noćni vukovi zvali – Brat. On je veoma poštovao Noćne Vukove, delio našu borbu i naša verovanja, uvek je pomagao našem klubu, podržavao naš posao i načela kojom se vodimo. Blagoslovljeno pamćenje tebi, naš brate u veri, savezniče i prijatelju – napisao je Hirurg na ruskom i na srpskom jeziku.

IGRA SUDBINE: Ubijeni direktor AMSS pre dve godine spasao život svom ubici

Otkriven razlog zbog kojeg je generalni sekretar izrešetao direktora AMSS?

(Skandalozno.rs, Izvor: espreso.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Evo kako se Hirurg, vođa ruskih “Noćnih vukova”, oprostio od svog prijatelja Mirka Butulije, predsednika AMSS"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.