Evo šta je Ramuš Haradinaj izjavio povodom ubistva Olivera Ivanovića

premijer

Ramuš Haradinaj – foto: printscreen/YouTube

Premijer Kosova je objavio svoje mišljenje na Fejsbuku.

Haradinaj je na Fejsbuku napisao da je ubistvo Ivanovića krivično delo, ali da ne bi trebalo da se “koristi u svrhu svakodnevne politike”.

– Ubistvo Olivera Ivanovića pod nejasnim okolnostima i nepoznatim motivima je kriminalno delo i kažnjivo. Naše institucije će učiniti sve što je u njihovoj moći da se rasvetli ovo ubistvo i nikada neće prihvatiti logiku obračuna krivičnim delima za političke svrhe od strane bilo koga – poručio je kosovski premijer Ramuš Haradinaj.

Osvrnuo se i na odluku beogradske delegacije o prekidu dijaloga zbog Ivanovićevog ubistva.

– Korišćenje ovog tragičnog dela u svrhu svakodnevne politike, čak i za blokiranje procesa koji imaju za cilj normalizaciju odnosa između dve države – protiv je logike i duha saradnje!

Kosovo ostaje posvećeno stvaranju sigurnog okruženja za sve svoje građane, kao i snažno određeno na svom evroatlantskom putu – naveo je on.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

1 komentar na "Evo šta je Ramuš Haradinaj izjavio povodom ubistva Olivera Ivanovića"

  1. Objavljujete izjavu, university, kriminalca,Marko filers, trgovca ljudskim organism. Ma no normals izuzev arnauta, more da dozvoli rib dada komunicira as krvilokom duh Pavlov he.za neg nesto.on je monstrum

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.