EVROPA ĆE BITI OTETA! Mađarski premijer RASKRINKAO BRISEL I VLADARE IZ SENKE

Srbija

Viktor Orban – foto: Tanjug/AP

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da ljudi imaju pravo da znaju „šta Brisel namerava“, navodeći da je pitanje migracija „u igri na izborima za Evropski parlament“, zakazanim za maj ove godine.

Kako prenosi agencija MTI, Orban je u intervjuu za mađarski državni radio rekao i da će njegova vlada nedavno započetom kampanjom putem bilborda „razotkriti planove briselske birokratije“.

On je rekao da aktuelna „promigrantska“ većina u Evropskom parlamentu nastoji da poveća migraciju, „što bi bilo jednako tome da Evropa bude oduzeta Evropljanima“.

Agencija Blumberg navodi da je Orban branio propagandnu kampanju protiv predsednika Evropske komisije Žan-Kloda Junkera koji je predstavljen kako deluje u ime američkog milijardera mađarskog porekla Džordža Soroša.

Otkriven razlog zbog kojeg je generalni sekretar izrešetao direktora AMSS?

Orban je ocenio da je ova kampanja „zasnovana na činjenicama“ i da je Junker odgovoran za to što je „pustio Veliku Britaniju da ode, a doveo migrante“ u EU.

Kampanju mađarske vlade prethodno su osudili Evropska komisija, kao i sam Junker, koji je poručio da bi Orbanova stranka Fides trebalo da istupi iz članstva konzervativne Evropske narodne stranke.

(Skandalozno.rs/Izvor: rssputnik.news)

3 komentara na "EVROPA ĆE BITI OTETA! Mađarski premijer RASKRINKAO BRISEL I VLADARE IZ SENKE"

  1. O da Bog da je pojeli i unustili u milijarde komada.
    Zasluzili su da nestanu EU i citav zapad. Nas su istrebljivali vise nego Turci. Sad im eto pa neka se medjusobbo zderu.

  2. Boze koje budalastine.Evropski lideri hoce da prodaju evropljane.ovo lici na srpsku politiku ali ce dugorocno madjari ” platit” cenu svoje ludacke politike

  3. Slazem se da Orbanom ,on vec vidi sta se radi u truloj Evropi I reaguje kako treba. Ovo da migrantima nema vise veze da mozgom. Oni se nikada nece vratiti u Siriju tako da ce ostati u Evropi. Ne razumem zasto smo mi primili u Srbiju migrante mi nismo u evropskoj uniji, zar nismo platili skolu sa siptarima, laznim Ilirima , Koji su dosli iz vukojebine ,sa Jermenskih planina da naprave drzavu na Balkanu. Ko je primio migrante I zasto?

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.