FALSIFIKOVAO DOKUMENTA: Policija u Beogradu otkrila KUĆNU LABORATORIJU iz koje su izlazila prava remek dela!

hapšenje

Foto: Pixabay

Beogradska policija je uhapsila šezdesetdvogodišnjeg Z.K. nakon što je otkrivena njegova laboratorija za falsifikovanje dokumenata.

Sumnja se da je Z. K. izrađivao falsifikovane lične karte, vozačke dozvole, kao i razna uverenja i potvrde.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla dva kućišta računara, skener, laminator za plastificiranje dokumenata, klišee na kojima se otiskuju pečati falsifikovanih dokumenata, uređaje za izradu falsifikovanih dokumenata – prese i sekače, veću količinu boja, lakova i traka za izradu holograma falsifikovanih dokumenata.

[adsenseyu5]

Takođe, pronađena je i veća količina plastificiranog papira, folija i bele plastike za izradu falsifikovanih dokumenata, papir u bojama originalnih dokumenata, kao i razni pečati, između ostalog i pečati raznih graničnih prelaza koji su korišćeni za overavanje dokumenata.

U stanu Z. K. otkriveno je više urađenih falsifikovanih dokumenata sa imenima i fotografijama korisnika, kao i originalni blanko obrasci izvoda iz matičnih knjiga rođenih građana Srbije, obrasci uverenja o državljanstvu građana, kao i obrasci izvoda iz matične knjige venčanih državljana.

Je l’ moguće: CEO fudbalski klub iz Mančestera ulazi u RIJALITI

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu priveden je tužiocu.

(Skandalozno.rs/Dnevno.rs/Izvor:021.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "FALSIFIKOVAO DOKUMENTA: Policija u Beogradu otkrila KUĆNU LABORATORIJU iz koje su izlazila prava remek dela!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.