Golman Zvezde Aleksandro Kralj: Vikao sam im da sam Crnogorac, da bi znali koga su ubili

Incident

Napad u Splitu – foto: Printscreen YouTube

Golman vaterpolista Crvene zvezde, Aleksandro Kralj, izvukao je “najdeblji kralj” u Splitu, u napadu huligana Hajduka iz Splita na igrače crveno-belih 9. februara. On je spas od naoružanih napadača pronašao u moru, gde je skočio ne bi li spasio život.

On je istakao da je imao sreće da se napadač, koji je imao nož okliznuo i da ga je zbog toga zakačio po nozi, a da je more bilo jedini spas, ali da je i tada počeo haos, jer su ga sa obale gađali kamenicama.

– Trčao sam, kada sam video jednog da ide na mene nožem, na sreću okliznuo se i samo me zakačio po nozi. Kad sam shvatio da nemam izbora, jedino rešenje mi je bilo da skočim u vodu. Posle mi je i policija rekla da sam dobro uradio. Tada su krenuli da me gađaju kamenicama, vikali da skidam sve sa sebe. Najviše me zabolelo što su me posle vređali obični ljudi – naveo je vaterpolo golman.

On je odgovorio i kritičarima zbog toga što je rekao da je Crnogorac.

– Mislio sam na dete, ženu i samo sam hteo da se spasem. Jesam, rekao sam da sam Crnogorac, ali ne da bih se izvukao, nego da bi znali koga su ubili – ispričao je Kralj.

Vaterpolo klub Crvena zvezda: U Splitu su naše igrače tukli štanglama i pretili klanjem – VIDEO

SNIMLJENI: Ovo je fotografija napadača na srpske vaterpoliste u Splitu – FOTO

Splitski odbornik provocira: Delije drage, kakvo je more u februaru?

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Golman Zvezde Aleksandro Kralj: Vikao sam im da sam Crnogorac, da bi znali koga su ubili"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.