Goran Vesić: Podnećemo krivične prijave protiv svih koji su prefarbali kocke na Trgu republike – FOTO

Intervju

Goran Vesić – foto: Tanjug/AP

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić reagovao je večeras na akciju učesnika protesta “1 od 5 miliona” koji su prefarbali deo Trga republike zlatnom bojom.

Vesić je najavio da će biti podnete krivične prijave protiv svakog od njih.

Ovu akciju, zamenik gradonačelnika Beograda pripisuje Đilasu, i kako kaže, njegovim huliganima.

“Đilas i njegovi huligani nastavljaju da divljaju u Beogradu. Tukli su komunalne radnike, nalepnicama uništavali javnu imovinu, lomili saobraćajne znake, a večeras su uništavali Trg republike posipajući farbu. Po boji farbe kojom su uništavali Trg vidi se koliko je Đilas frustriran pa je farba morala da bude u skladu sa njegovom kosom”, napisao je Vesić na Fejsbuku.

Dodao je i da postoje snimci na kojima se vidi kako uništavaju Trg.

Pa ćemo lepo podneti krivične prijave protiv svakog od njih“, zaključio je Vesić.

Učesnici večerašnjeg protesta “1 od 5 miliona” su zlatnom farbom prefarbali kocke na delu Trga republike, čime su, kako je rečeno, simbolično pokazali kako izgleda “zlatno doba” o kome vlast priča.

Govore da smo u zlatnom dobu. Pokazali smo šta je njihovo zlatno doba, oni samo prekreče fasadu, a ispod se sve i dalje raspada“, poručio je jedan od organizatora Milorad Simović.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "Goran Vesić: Podnećemo krivične prijave protiv svih koji su prefarbali kocke na Trgu republike – FOTO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.