Gradonačelnik TAMPE, grada na Floridi: “Uskoro ćemo doživeti našu verziju PAKLA!” – VIDEO

Oluja

foto: printscreen Twitter

Gradonačelnik Tampe, grada na Floridi koji se nalazi na putanji samog “oka” uragana Irme, Bob Bakhorn, upozorio je svoje sugrađane da bi mogao da se ostvari “najgori scenario”.

Uskoro ćemo doživeti našu verziju pakla“, rekao je on.

[adsenseyu5]

Bakhorn je dodao da oni koji žive u ugroženoj zoni imaju još sat ili dva za evakuaciju, prenosi CNN.

Posle toga, prepušteni ste sami sebi!”, rekao je on.

Središte uragana Irme trebalo bi noćas da zahvati Tampu, a u trenutku udara uragan će, kako se očekuje, sa četvrte kategorije oslabiti i preći u treću kategoriju, što je i dalje veoma opasno za ljude i imovinu.

[adsenseyu5]

Redakciji Kurira javio se Aleksandar Popović, student na fakultetu University of South Florida, u Tampi, i rekao da očekuju da uragan Irma udari, i spreman sam za nju!

https://twitter.com/ramiaqil/status/906911088721186817?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fplaneta%2F2907385%2Fvideo-irma-nastavlja-svoj-rusilacki-pohod-tampu-ceka-paklena-noc-uragan-usisao-okean-ali-kad-kad-se-voda-vrati-to-ce-biti-zastrasujuci-udar

“Loša je situacija, al’ držim se, i čuvam društvo. Ima nas par studenata iz Srbije, nadam se da će sve biti ok. Ja sam inače iz Beograda i nadam se da ću se vrati u skorije vreme”, poručio je Aleksandar.

Uragan Irma dovoljno je jak da može da promeni oblik okeana. Irma je toliko jaka i sa tako niskim pritiskom da doslovno usisava vodu iz svog okruženja u jezgru oluje.

JUNAK: Pogledajte okršaj meteorologa sa uraganom! – VIDEO

Naime, Irma je na Bahamimausisala okean“. Slično se sada događa u Tampi.

Tampa Bej je upravo isisan”.

Ali kad se vetrovi okrenu, ta voda će ponovo da udari nazad”, napisala je američka meteorološkinja Kait Parker koja je na Tviteru podelila sliku.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/agencije)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Gradonačelnik TAMPE, grada na Floridi: “Uskoro ćemo doživeti našu verziju PAKLA!” – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.