GRUBA GREŠKA: Evo dokaza da je Tijana Bogdanović POKRADENA u finalu!

Oštećena

foto: Reuters

Srpska reprezentativka u tekvondu Tijana Bogdanović osvojila je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru u kategoriji do 49 kilograma.

[adsenseyu6]

Tijana je u finalu poražena od Kim So-Hui iz Južne Koreje 6:7.

Finalna borba je bila uzbudljiva. Srpkinja je sve vreme “jurila” rezultat, ali je uspela da u finišu priđe na samo poen zaostatka. Krenula je na kraju na sve ili ništa i uspela da napravi poen koji bi joj doneo izjednačenje i zlato, ali su sudije procenile da je vreme isteklo, pa je ostalo 6:7.

Bogdanović je u finišu meča oborila rivalku, što automatski donosi poen za izjednačenje. Tijana je počela da se raduje, ali je glavni sudija doneo odluku da je vreme isteklo.

Trener Tijane Bogdanović Dragan Jović uložio je prigovor, međutim sudijski žiri nije uvažio žalbu, pa je Tijana morala da se zadovolji srebrom.

Međutim, usporeni snimak pokazuje da su Tijana Bogdanović i Dragan Jović bili u pravu, da je srpska takmičarka pre isteka vremena oborila Kim So-Hui, i da su sudije ovom prilikom žestoko oštetile Tijanu i Srbiju, praktično joj oduzevši zlatnu medalju.

Tijana Bogdanović, Foto: PrintskrinTijana Bogdanović, Foto: Printskrin

Budite prvi sa komentarom na članku "GRUBA GREŠKA: Evo dokaza da je Tijana Bogdanović POKRADENA u finalu!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.