HIT: U Trsteniku je u predizbornoj kampanji izmišljeno novo zanimanje – čuvar bilborda!

Čuvar bilborda

foto: Tviter

Da bi zaštitili bilborde od predstavnika drugih političkih opcija i nezadovoljnih građana, koji ih gađaju crvenom farbom, članovi koalicije “Miroslav Aleksić – Zajedno sa narodom” su zadužili aktiviste ih čuvaju.

Bilbordi koalicije “Miroslav Aleksić – Zajedno sa narodom”, koju u Trsteniku čine Narodni pokret Srbije i Socijaldemokratska stranka Srbije, u nekoliko navrata bili su na meti političkih oponenata tako da su tim povodom organizovali i konferenciju za novinare.

“Ovaj vandalski čin nije samo napad na nas odbornike. Ovo je napad na naše porodice, napad na naše prijatelje i sve naše istomišljenike”, rekla je portparolka koalicije Jelena Vukčević. U izbornom štabu koalicije su rekli da je gađanje njihovih bilborda, nakon što su postavili čuvare, prestalo te da je predizborna kampanja poprimila mirniji tok.

NPS i SDS su Trsteniku u protekle četiri godine u koaliciji sa socijalistima, i čine ubedljivu većinu u lokalnoj skupštini. Srpska napredna stranka je takođe bila deo vlasti, ali je pre nekoliko meseci povukla kadrove i otišla u opoziciju.

Inače, proteklih dana ja u više gradova u Srbiji zabeleženo uništavanje bilborda različitih stranaka, pa su tako u Novom Sadu uništeni bilbordi koalicije “DSS-Dveri”, dok se u Bujanovcu to isto dogodilo sa bilbordom SNS-a.

(Radio 021, Blic)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "HIT: U Trsteniku je u predizbornoj kampanji izmišljeno novo zanimanje – čuvar bilborda!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.