IGRA SUDBINE: Ubijeni direktor AMSS pre dve godine spasao život svom ubici

Tragedija

Predrag Đurđev (levo), Mirko Butulija (u sredini) – foto: Promo

Direktor AMSS Mirko Butulija koji je danas ubijen u prostorijama tog preduzeća u Ruzveltovoj ulici pre dve godine spasao je život svom ubici, sekretaru Predragu Đurđevu.

Kako navodi očevidac incidenta koji se dogodio pre dve godine, Đurđev je, nakon poslovnog ručka upao u vodu i počeo da se davi, a Butulija je, ne oklevajući ni trenutka skočio u reku i izvukao ga na obalu.

– Bili smo na poslovnom ručku na splavu. Đurđev je stao na neku dasku koja je pukla, okliznuo se i upao u reku. Nije znao da pliva i počeo je da se davi. Butulija je bez razmišljanja skočio, onako obučen i spasao ga – navodi izvor , biznismen koji je insistirao na anonimnosti.

Butulija je, spašavajući čoveka koji će ga ubiti dve godine kasnije iz vode izvukao i Đurđevljevu torbicu u kojoj su se, prema rečima svedoka tog događaja, nalazila čak tri pištolja.

Generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije Predrag Đurđev ispalio je u predsednika AMSS Mirka Butuliju više hitaca, a potom seo u njegovu fotelju i izvršio samoubistvo.

Đurđev se neposredno pre zločina posvađao sa drugim zaposlenim, a kada se Butulija uključio pokušavajući da spreči svađu dvojice zaposlenih, arbitrira i spusti strasti potegao je pištolj i izrešetao ga.

Prema nezvaničnim navodima pištolj iz kog je Đurđev pucao u svog spasioca nije jedini koji poseduje. Sumnja se da ima doslovce mali arsenal od desetak pištolja od kojih, prema neproverenim navodima, za nekoliko ima i dozvolju za nošenje.

Još nema zvanične potvrde koje metke je Đurđev ispalio, ali, prema nepotvrđenim podacima, koristio je nedozvoljenu municiju.

Otkriven razlog zbog kojeg je generalni sekretar izrešetao direktora AMSS?

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "IGRA SUDBINE: Ubijeni direktor AMSS pre dve godine spasao život svom ubici"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.