Incident na protestu: Dragan Đilas izvređao i psovao studente iz levičarskog pokreta “Marks21” – VIDEO

Snimak

Sukob na protestu – foto: Printscreen Youtube

Na protestima Đilasove opozicione koalicije održanim 19. januara u Beogradu desio se skandalozni incident u kom je Dragan Đilas bahato i prostački izvređao i psovao studente iz levičarskog pokreta Marks21 koji su učestvovali u ovom skupu!

– Idi leči se bre, pi*ka li ti materina – vređao je Đilas omladinca koji mu je govorio da je “opljačkao njegove roditelje svojim privatizacijama“.

Dok omladinac izgovara da su brojne žrtve Đilasove vlasti, Đilas odlazeći psuje pripadnika ovog pokreta:

– Pi*ka li ti materina pe*erska! – govori lider opozicije dok se udaljava sa pratnjom od mladića.

Pogledajte necenzurisani video koji je objavio “Marks21”! Upozoravamo da video sadrži psovke!

– U subotu 19. januara, Marks21 je učestvovao u još jednom u nizu antirežimskih protesta koji se svake subote organizuju u Beogradu. Šetali smo kao deo levog bloka, koji nakon brojnih smrti radnika i izbacivanja ljudi na ulicu zahteva bezbednost na radu, prekid prinudnih iseljenja, obustavu privatizacije i stalan i stabilan posao za sve. Pred kraj šetnje primetili smo da se našem bloku pridružio i lider Saveza za Srbiju, Dragan Đilas, sa trojicom telohranitelja – piše u saopštenju ovog bloka.

Đilasovo obezbeđenje pokušalo je da jednom od naših aktivista otme transparent sa natpisom „Javni izvršitelji – privatna pljačka“, kažu oni.

– Sukob nije eskalirao, a Dragan Đilas se udaljio iz levog bloka. Po završetku protesta, lider Saveza za Srbiju ponovo se pojavio u blizini naše grupe i dobacio nam: „Imate 20 godina, je l’ vam znaju roditelji gde ste?“ . U verbalnom okršaju koji je usledio, na kritike da je njegova politika opljačkala naše roditelje i oterala čitave generacije u siromaštvo, Đilas je počeo da nas vređa, psuje, govori nam da smo ludi i da treba da se lečimo.

Tiradu je završio mizoginom i homofobnom psovkom: „Je*em li ti mater pe*ersku“, okrenuo se i otišao u pratnji telohranitelja  – stoji u saopštenju.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Incident na protestu: Dragan Đilas izvređao i psovao studente iz levičarskog pokreta “Marks21” – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.