INCIDENT: Rusi prebili na desetine migranata koji su spopadali devojke

Incident

foto: YouTube

Migranti sa Bliskog istoka koji su izašli u jedan popularan klub blizu norveške granice, u Murmansku, počeli su da uznemiravaju mlade Ruskinje i shvatili su, ali previše kasno, gde se nalaze.

Iako policijski zvaničnici ne žele da pričaju o tome, komentari na društvenim mrežama bruje o incidentu koji se dogodio u Murmansku.

Do problema je došlo kada je Norveška izbacila 50 muškaraca sa Bliskog istoka zbog „lošeg ponašanja“ i vratili ih u Rusiju, kroz koju su prošli do „zemlje meda i mleka“. Kada su se opet obreli u Rusiji, muškarci su odlučili da se zabave u lokalnoj diskoteci „Gandvik“ i zaboravljajući gde su, počeli su da spopadaju Ruskinje.

Prema komentarima na društvenim mrežama, migranti su pokušali da pobegnu i da se sakriju, ali Rusi su ih pronašli i očitali su im lekciju. Da nije došao veliki broj policajaca na lice mesta, stvari su mogle zaista da eskaliraju, prenosi sajt „ThisisEngland“. Da stvar bude još gora po migrante, policajci koji su stigli na lice mesta nisu pokazali ništa veću toleranciju prema njihovom ponašanju.

Iako su posavetovali lokalne Ruse da ne linčuju nepristojne muškarce, i oni su se tiho pridružili ovoj „edukaciji“, prenosi sajt „News.li“.

Kao rezultat incidenta, 18 muškaraca je završilo u bolnici, 33 u pritvoru, a među svima se razvila želja za povratkom u domovinu.

„Dobrodošli u Rusiju. Oduševljeni smo što imamo posetioce, ali ne smete da zaboravite, vi ste ovde gosti“, rekao je jedan od učesnika ovog incidenta.

(dnevno.rs)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "INCIDENT: Rusi prebili na desetine migranata koji su spopadali devojke"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.