Ismail Morina preti: Spremam iznenađenje za Vučića na utakmici Albanije i Srbije! – VIDEO

Pretnja

Ismail Morina, koji je priznao da je podigao dron na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu, najavio je da sprema iznenađenje na predstojećoj utakmici kvalifikacija za EP 2016. između Albanije i Srbije.

Čelnici Fudbalskog saveza Albanije ranije su objavili da će Morini biti zabranjen ulazak na stadion. Međutim, on se pohvalio na društvenim mrežama da će 100 odsto biti na stadionu, a pokazao je kartu koja glasi na njegovo ime za ovaj meč.

Morina, čiji je nadimak Balista, je rekao da ima i iznenađenje za premijera Srbije Aleksandra Vučića, koji, ipak, još nije odlučio da će prisustvovati ovom duelu.

[adsenseyu1]

On je rekao da je spremio naočare za Vučića aludirajući na napad na premijera Srbije u Srebrenici.

Pjesa E mbetur e Videos.

Posted by Ismail Morina – Ballisti,Official on Monday, October 5, 2015

Morina se pohvalio da je da je za svoje akcije dobio podršku od porodice Adema Jašarija, koji je bio osnivač i vođa terorističke OVK. On se pohvalio i zastavom tzv. velike Albanije, koju je dobio od porodice Jašari.

Ne Prekaz ne te njeten kohe i dhurohet familjes JASHARI flamuri AUTOCHTHONOUS i cili ishte si plan i pare te valvitej ne…

Posted by Ismail Morina – Ballisti,Official on Tuesday, October 6, 2015

Utakmica u Beogradu odigrana u oktobru prošle godine prekinuta je pošto je doleteo dron sa zastavom tzv. velike Albanije, a onda su na stadionu Partizana izbili incidenti.

[adsenseyu1]

Morina je priznao da je upravljao dronom.

Prema najavama oko 1.500 policajaca će biti raspoređeno na i oko stadiona u Elbasanu, koji se nalazi 50 kilometara južno od Tirane.

Saobraćaj će biti obustavljen u blizini stadiona, kafići u centru Elbasana će biti zatvoreni, a navijači će proći detaljan pretres i moraće da pokažu ličnu kartu.

(kurir)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ismail Morina preti: Spremam iznenađenje za Vučića na utakmici Albanije i Srbije! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.