Ispovest ruskog NAVIJAČA: Evo ko nas je napao u BEOGRADU!

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Dvojica navijača Spartaka iz Moskve Pavel Badrov (29) i Maksim Butrin (29), pretučeni su i izbodeni u centru Beograda dok su pevali čuvenu pesmu “Kaćuša”.

Ovo je za ruske medije izjavio jedan od navijača koji je sa Spartakom stigao u Beograd na prijateljski meč protiv Crvene zvezde, a koji je bio svedok haosa koji se dogodio u Ulici Kralja Milana kod Beograđanke.

[adsenseyu5]

Neimenovani Rus je dvojicu mladića koji su provocirali njegove drugare nazvao “Šiptarima”, ali nije jasno da li je time želeo da ih uvredi ili su to zaista bili neki Albanci.

Ruski navijači, foto: MUP

– To su bili Šiptari. Naših petorica momaka i devojaka išli su ispred mene, oko 200 metara ispred. Zapevali su “Kaćušu”. S druge strane ulice dvojica “nosoroga” (česta ruska uvreda) nešto su počeli da viču, tipa “ruske kurve”. Naši momci su im povikali: “Šiptari!”, zaleteli se na njih i izbila je tuča. Dotrčao sam, ta dvojica s pocepanim majicama pobegoše, a dvojica naših su ležala na asfaltu. Skinuli smo im majice, a ispod su se videle povrede – prenosi Informer opis jednog navijača Spartaka.

Pavel i Maksim se posle napada oporavljaju u beogradskom Urgentnom centru, ali Badrov je prošao mnogo gore.

Povređena mu je plućna maramica, odstranjena slezina, a ima i povredu bubrega.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ispovest ruskog NAVIJAČA: Evo ko nas je napao u BEOGRADU!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.