Isti scenario: Da li je MONSTRUM iz Vratarnice ubio i ZVEZDU GRANDA Jelenu Marjanović?

Ubistvo

foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Vladica Rajković (28) iz Vratarnice, koji je u nedelju zverski ubio Anđelinu Stefanović (3) i Draganu Stanković (46), bio je veliki obožavatelj pevačice „Granda“ Jelene Marjanović (33), koja je u aprilu ubijena na nasipu u Borči, saznaje Kurir.

Ono što povezuje sve tri žrtve – malu Anđu, Draganu i Jelenu, jeste da su usmrćene tupim predmetom u glavu i da su im lobanje smrskane!

Kako Kurir saznaje, policija ispituje da li Vladica možda ima neke veze i sa zločinom u Borči.

[adsenseyu1]

Identična ubistva

– Za vreme istrage zločina u Vratarnici kod Zaječara čuli smo od komšija, poznanika i rođaka da je dvostruki ubica Vladica Rajković veliki fan „Zvezda Granda“ i da mu se naročito sviđala pevačica Jelena Marjanović. S obzirom na to da Jelenin ubica nije pronađen, a da su Jelena i Vladičine žrtve Anđelina i Dragana ubijene po istom scenariju – udarcima tupim predmetom u glavu, odlučili smo da ispitamo da li možda Vladica ima veze i sa zločinom u Borči – kaže naš sagovornik iz istrage i dodaje:

– Ispitaćemo njegovo kretanje u vreme ubistva, da li je napuštao svoje selo i dolazio u Beograd početkom aprila, kad se zločin i dogodio. Tragedije u Borči i Vratarnici po mnogo čemu su slične. Lobanje žrtava su smrskane, ubijene su na veoma svirep način na otvorenom prostoru i sakrivene u šipražju u blizini reke, odnosno kanala. U oba slučaja se radi o monstrumima koji su ubijali bez milosti, iako se radi o ženama i fizički mnogo slabijim osobama.

[adsenseyu1]

Naš sagovornik kaže da ova istraga ne mora da znači da je Vladica osumnjičen i za ubistvo u Borči.

– Ispitaćemo da li su možda Jelenino ubistvo i način na koji je usmrćena bili povod Vladici da uradi isto i s nesrećnom devojčicom i ženom iz njegovog sela – kaže naš sagovornik.

Tugovao za Jelenom

Meštani Vraternice potvrdili su da Vladica voli narodnu muziku.

– Vladica obožava „Zvezde Granda“. Gledao je sve njihove emisije, imao je nekoliko omiljenih pevačica. Ne znamo da li je najviše voleo Jelenu Marjanović, ali znamo da je bio veoma potresen kad je čuo da je ubijena – pričaju njegovi poznanici.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir)

Budite prvi sa komentarom na članku "Isti scenario: Da li je MONSTRUM iz Vratarnice ubio i ZVEZDU GRANDA Jelenu Marjanović?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.