ISTRAGA UTVRDILA: Nije bilo nameštaljke prilikom izvlačenja LOTO brojeva! – VIDEO

Policija ispituje događaj

Istraga sumnjivog izvlačenja brojeva u 59. kolu igre na sreću „loto“ utvrdila je da nije bilo nameštaljke.

Inspektori kriminalističke policije ustanovili su da nema konkretnih dokaza da je bilo ko pokušao da šteluje izvlačenje dobitne kombinacije. Čitava afera, dodaju upućeni, nastala je zbog „glupave greške tehničara“, koji je upisao na ekranu pogrešan broj, a potom i „neverovatne slučajnosti“ da se baš taj broj baš u tom trenutku izvuče iz bubnja!

– Znamo da će nam malo ko verovati, ali nema nijednog dokaza nameštaljke. Sve ljude smo saslušali, svu opremu smo pregledali i ništa nismo otkrili! U pitanju je samo glupa greška tehničara koji je bio zadužen za grafiku i potom neverovatna slučajnost koja je samo dodatno unela sumnju – uveravaju ljudi koji vode istragu.

Ministar policije Nebojša Stefanović samo je potvrdio da je istraga pri kraju.

[adsenseyu1]

– Najveći deo posla smo završili. Preostala su još neka forenzička ispitivanja koja bi trebalo da završimo do utorka ili srede. Posle toga ćemo rezultate predati Višem tužilaštvu u Beogradu i time će posao policije biti završen. Onda sve ostaje na pravosudnim organima – poručio je Stefanović.

Dušan Slijepčević iz Saveta za borbu protiv korupcije, međutim, ne veruje da je reč o pukoj slučajnosti.

– Organizacija ove igre i sve u vezi s njom je potpuno netransparentno. To otvara veliki prostor za sumnju. Voleo bih kad bismo otkrili identitet barem jednog dobitnika sedmice u poslednjih deset godina. Pošto se to krije, pitanje je da li je iko ikad dobio „sedmicu“ ili se Lutrija koristila kao partijski plen – zaključuje Slijepčević.

(informer)

[adsenseyu1]

2 komentara na "ISTRAGA UTVRDILA: Nije bilo nameštaljke prilikom izvlačenja LOTO brojeva! – VIDEO"

  1. Ma nemoj? Šta mi napriča!

  2. Ishod istrage se znao unapred a vI MAMLAZI NA VASU NESRECU A NJIHOVU SRECU IGRAJ TE I DAJE ZNA SE OVDE KO JE KOOOOOOOOOOOOO???????

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.