ISTRAŽIVANJE: Ukoliko bi parlamentarni izbori bili u nedelju, OVAKO bi glasili REZULTATI

Glasanje

foto-ilustracija: Tanjug

Po rečima Vladimira Pejića iz agencije “Faktor plus”, promene u odnosu na prethodne ankete su minimalne.

Ukoliko bi parlamentarni izbori bili održani u nedelju, Srpska napredna stranka (SNS) bi osvojila 53 odsto glasova, a cenzus bi prešli i Savez za Srbiju sa 11,1 odsto, Socijalistička partija Srbije (SPS) sa 9,9 odsto, Srpska radikalna stranka (SRS) sa 5,3 odsto i Pokret slobodnih gradjana (PSG) za koga bi glasalo 5,2 odsto birača, pokazuje istraživanje agencije “Faktor plus” objavljeno u današnjem izdanju Blica.

Istraživanje je pokazalo i da bi 47 odsto gradjana izašlo na izbore ukoliko bi oni bili održani u nedelju, 34 odsto gradjana ne bi glasalo dok 19 odsto anketiranih nema stav.

Po rečima Vladimira Pejića iz agencije “Faktor plus”, promene u odnosu na prethodne ankete su minimalne.

Reka u Crnoj Gori postala bela kao mleko, nadležni tvrde: Ovo je diverzija! – FOTO

“SNS varira za nekoliko procenata u poslednja tri istraživanja, ali je uvek iznad 50 odsto. Savez za Srbiju je blago porastao ali to nije ozbiljan indikator da bismo mogli da govorimo o trendu”, naveo je Pejić.

Dodao je da su u istraživanju zasebno obradjeni SPAS Aleksandra Šapića i Demokratska stranka Srbije, koji po njegovim rečima, mogu da računaju na podršku od tri do 3,5 odsto birača.

              

(Skandalozno.rs/izvor: Beta)

Budite prvi sa komentarom na članku "ISTRAŽIVANJE: Ukoliko bi parlamentarni izbori bili u nedelju, OVAKO bi glasili REZULTATI"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.