Iznenadili biste se kakve ideje imamo: Priština najavljuje nove mere prema Srbiji

Intervju

Enver Hodžaj – foto: Tanjug/ S. Radovanović, arhiva

Potpredsednik lažne kosovske vlade Enver Hodžaj upozorio je da bi Priština Beogradu mogla da uvede recipročne mere i na drugim poljima ako, kako je rekao, „Srbija nastavi da povređuje teritorijalni integritet Kosova“, prenose prištinski mediji.

U tom slučaju, upozorio je Hodžaj, Priština ne samo što neće ukinuti takse, već će „nastaviti s drugim kreativnim idejama koje ima“, prenosi Tanjug.

Redžep Erdogan: Brate Maduro, drži se!

– Iznenadili biste se kad biste znali kakve ideje imamo – rekao je Hodžaj nakon sastanka sa Bujarom Osmanijem, potpredsednikom makedonske vlade.

(Skandalozno.rs/Izvor: Intermagazin.rs)

1 komentar na "Iznenadili biste se kakve ideje imamo: Priština najavljuje nove mere prema Srbiji"

  1. Vi,srpski “politicari,novinari”i ostale bagre i lazovi sto uvek kazete “TAKOZVANA,LAZNA DRZAVA”za Drzavu Kosova i njenim rukovodstvo i sve ostale institucije postali ste tako gadni i nepodnosljivi.Vi ste bre lazovi sami,lopovi i najpokfareni ljudi na planeti.Ne mozete vi nikako da se pomirite da ste takfi pokfareni gubitasi koji ste naveci zlocin podneli vasem Narodu i Drzavi pa tek drugima.Vasi memorandumski projekti Ilije Garasanina,Ive Andrica,Vase Cubrilovica,Dobrice Coisica propali konacno raspadom Jugoslavije i ratovima koji su sledili!!!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.