KIK BOKSER OSTAVIO MISTERIZONU PORUKU: Da li se ovde krije motiv za ubistvo?

tragedija

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Predrag Milovanović (35), zvani Peđa, iz Ćuprije, bodibilder i kikbokser, ubijen je preksinoć hicima iz vatrenog oružja u Ulici Sretena Zdravkovića u tom gradu, nedaleko od svoje kuće.

Prema zasad poznatim informacijama, Milovanović se oko 23 sata dovezao do ulice u kojoj živi. Za sada nepoznati ubica se krio u mraku i kada je Milovanović izašao iz automobila, egzekutor mu je prišao i pucao mu u grudi.

Teško ranjeni Milovanović pao je na stepenice, a napadač je pobegao.

– Pucnjavu su čuli stanari te ulice i odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Kada su patrola i ekipa Hitne pomoći stigle, Milovanović je još bio živ, pa je prevezen u ćuprijsku bolnicu, gde je uprkos naporima lekara ubrzo preminuo – kaže sagovornik upoznat s istragom.

Obavljen je uviđaj, na licu mesta je nađeno šest čaura koje su poslate na veštačenje ne bi li na njima bio otkriven neki trag koji može pomoći u identifikaciji egzekutora. Pored toga, policija detaljno proverava Milovanovićevo kretanje poslednjih dana, pozive, da li je možda dobio neko pretnju, a ako jeste i od koga i zbog čega. Takođe, analiziraće se svi njegovi kontakti poslednjih meseci, tačnije od pre godinu i po kada se vratio iz Švajcarske.

– U Srbiji, prema sadašnjim saznanjima, nije bio problematičan. Bio je u Švajcarskoj, godinu i po do dve. Tamo je bio pod istragom, navodno u vezi sa nekim malverzacijama. Izvesno vreme proveo je u pritvoru i kada je pušten, vratio se u domovinu. U Srbiji, tačnije u Senji, otvorio je kladionicu sa jednim prijateljem – navodi naš sagovornik, i dodaje da zasad niko ne može da precizira da li je ovaj zločin povezan sa Milovanovićevim aktivnostima u Srbiji ili možda sa istragom koja je protiv njega vođena u Švajcarskoj.

General Vladimir Lazarević: NATO je na Uskrs 1999. pokušao kopnenu ofanzivu na Srbiju

Predrag je po povratku iz Švajcarske živeo u domu sa ocem i majkom. Inače, pre nego što je postao gastarbajter radio je u Opštini Ćuprija kao vozač.

Pre odlaska u Švajcarsku bavio se kik-boksom i bodibildingom. Kada se vratio nastavio je da trenira da bi ostao u formi, ali se nije takmičio. Trenirao je u Kik-boks klubu “Šećeranac” čijim takmičarima je pružao logističku podršku, išao s njima na putovanja, pomagao koliko je mogao.

– Vežbao je više za sebe. I više je trenirao bodibilding nego kik-boks. Imao je tu kladionicu, nije se žalio da mu neko preti. Možda nije ni želeo o tome da priča, možda je smatrao da je sposoban da sam sebe zaštiti. Inače, u gradu se nije isticao po ekscesima – kaže jedan Milovanovićev poznanik, i dodaje da je Milovanović upravo preko sporta upoznao i devojku sa kojom je bio u vezi, jer oboje treniraju i kik-boks i bodibilding.

Da se ipak nešto dešavalo sa Milovanovićem i da se promenio u poslednje vreme, svedoči i njegov citat na društvenim mrežama.

Foto: Fejsbuk

– Ja nisam loš čovek, z…o ne bih. Ali postajem sve gori jer ste tako to hteli! – napisao je Milovanović.

(Skandalozno.rs/Kurir.rs/izvor: Blic)

Budite prvi sa komentarom na članku "KIK BOKSER OSTAVIO MISTERIZONU PORUKU: Da li se ovde krije motiv za ubistvo?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.