KOMŠIJE U STRAHU OD UBICE: Niko ne sme ništa da kaže! (FOTO) (VIDEO)

uvidjaj

– Šta ja sada vama da kažem? Pa posle meni u noć da dođu, razbiju mi kuću, diraju decu – izjavio je jedan od komšija

Posle užasnog događaja koji je potresao celu Srbiju, smrti jednogodišnje bebe koju njen otac Kurtešisvirepo ubio, ekipa Telegrafa je otišla na lice mesta, i saznala od komšija stravične informacije o monstrumu.

Na ono što smo naišli, bilo je i više nego jezivo. Ceo komšiluk koji je bio relativno prisutan kada se to desilo, u velikom je strahu da bilo šta kaže o ubici bebe. 

[adsenseyu1]

Prvo se nailazilo na izuzetno pozitivne izjave, i kako je svima čudno što se to dogodilo, ali posle kraćeg vremena, komšije su počele da se sklanjaju u strahu da nešto ne kažu što ne bi trebalo.

Šta ja sada vama da kažem? Pa posle meni u noć da dođu, razbiju mi kuću, diraju decu. Ne znate vi kako je ovde, pa bi bilo bolje da ne pitate mnogo – izjavio je Sahid koji je posle toga ušao u kuću.

Komšiluk, koji se skupio u kući u kojoj se odigrao ceo užas, je izašao napolje, i počeo da preti da će oštetiti opremu ekipi Telegrafa, i da ne “guramo nos” previše, jer su to njihova posla.

Foto: Telegraf

Nemojte ništa da pitate, jer ovo nije vaša stvar. Nemojte sebi da pravite problem, i da se pravite pametni – izjavio je jedan od njih.

[adsenseyu1]

Usledile su pretnje drugim komšijama koji su pokušali nešto da nam kažu u znaku da ućute. Na kraju smo saznali od jednog koji nam je bojažljivo rekao da su svi u strahu od njega i njegove družine.

Foto: Telegraf

Vi ćete da odete, ali mi ostajemo, a svi se znamo ovde, i tačno će se znati ko je šta rekao kome. Jeste, bio je fin i kulturan prema nama, jer se mi nismo zamerali sa njim, ali kada god je odlazio kući, tukao je ženu i decu. Svi smo sada uplašeni zbog svega toga što se izdešavalo – rekao je komšija iz obližnje kuće.

Pogledajte šta su komšije rekle o njemu:

(D. Č. / N. K.)

Budite prvi sa komentarom na članku "KOMŠIJE U STRAHU OD UBICE: Niko ne sme ništa da kaže! (FOTO) (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.