KREMANSKO PROROČANSTVO I UKRAJINA: “Leteće iznad naših glava plamene lopte a mi ćemo ih gledati sa strahom, ali mrtvih Srba biti neće”

nebo

Kriza u Ukrajini i prenapeti odnosi između Rusije i Sjedinjenih Američkih Država prete da svet dovedu na ivicu globalnog rata a pre više vek i po tako nešto su predvideli čuveni srpski proroci iz Kremana, Miloš i Mitar Tarabić!

Tarabići su u svom nadaleko čuvenom „Kremanskom proročanstvu“ na nekoliko mesta govorili o ratovima koji će se oko Srbije odvijati a zanimljivo je da su kremanski proroci videli tri svetska rata od kojih će se treći odigrati „vek posle onog prvog“!

Tako Miloš Tarabić kaže „Da će se krvi prolivati puno kroz vek pred nama a i onaj posle njega počeće ubijanjem ljudi po celom svetu. Ipak taj treći rat zaobići će Srbiju.

Leteće iznad naših glava plamene lopte a mi ćemo ih gledati, sa strahom ali mrtvih Srba biti neće.

Dva će se cara sukobiti, dva će džina jedan na drugog udariti a pobediće onaj hrišćanski, koji će posle toga svet ujediniti i mir ljudima doneti, govorio je Tarabić još u 19. veku.

Treba reći da istine radi, Kremansko proročanstvo ima veliki broj verzija, za koje se ne zna tačno da li su baš Tarabići bili izvor ali se za proročanstva „o plamenim loptama“ i svetskom ratu na početku 21. veka smatra da su upravo njihova.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Skandalozno.rs)

1 komentar na "KREMANSKO PROROČANSTVO I UKRAJINA: “Leteće iznad naših glava plamene lopte a mi ćemo ih gledati sa strahom, ali mrtvih Srba biti neće”"

  1. Ovo sto Ste napisali , Tarabici nisu rekli na ovaj način !?
    Kremansko proročanstvo čak ne govori o “veku , ni plamenim loptama” …
    Naj originalnija verzija Kremansko proročanstva je : D .Malenokovic – K .
    , obzirom da je G – din Malenokovic , unuk Miosa Tarabica.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.