KRENULA LUTRIJA: Država deli STAN, KOLA, PUTOVANJA… Evo šta treba da uradite!

Ilustracija

foto-ilustracija: Tanjug

Građani Srbije mogu da počnu da skupljaju fiskalne račune i slipove i učestvuju u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”, saopštila su danas ministarstva finansija i državne uprave i lokalne samouprave.

Za učešće je neophodno prikupiti najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda o plaćanju karticom (slipova), izdatih između 1. januara i 31. marta 2017, minimalne vrednosti 100 dinara po računu ili slipu.

[adsenseyu5]

Veći iznos računa ne povećava šansu za dobitak, ali zato građani koji plaćaju karticom dupliraju svoje šanse jer uz fiskalne račune dobijaju i slipove.

Sakupljene račune građani moći će od 1. februara da dostave u kovertama koje će biti besplatne i dostupne u svim filijalama Pošte Srbije. Predviđena su četiri nedeljna izvlačenja nagrada tokom marta i početkom aprila.

Paralelno sa nagradnom igrom, biće organizovano i takmičenje opština i gradova u prikupljanju računa, a nagrada za najaktivnije lokalne zajednice biće wi-fi zona besplatnog interneta. Nagrade su automobili, putovanja u zemlji i inostranstvu i stan u Beogradu.

Prvog dana 2017. zvanično je počela Godina borbe protiv sive ekonomije u okviru koje će Vlada Srbije sprovesti kampanju obrazovanja i niz mera za suzbijanje nelegalne trgovine i neprijavljenog rada.

[adsenseyu1]

Jedna od aktivnosti je i nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima u kojoj mogu da učestvuju svi punoletni građani sa previbalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije.

Priređivač nagradne igre ispred Vlade je Ministarstvo finansija u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave, a podršku pružaju i Poreska uprava, Državna lutrija Srbije i Republički sekretarijat za javne politike, navedeno je u današnjem saopštenju.

(Skandalozno.rs, Izvor: Fonet)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "KRENULA LUTRIJA: Država deli STAN, KOLA, PUTOVANJA… Evo šta treba da uradite!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.