LAZANSKI ODGOVORIO NA GORUĆE PITANJE: Zašto Albanci NE SMEJU na sever Kosova?!

Miroslav

foto: Printscreen/Youtube

Pripadnici tzv. kosovskih bezbednosnih snaga (ROSU) sa dvadesetak oklopnih vozila krenuli na sever Kosova i Metohije, a kako je naveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pripadnici KFOR-a su ih zaustavili u toj nameri.

– Dobili smo informaciju da su Albanci krenuli, i da su hteli da pređu, ali ih je zaustavio KFOR. Bitno je da mi ne napravimo neki pogrešan potez, to je važno – rekao je Vučić na sastanku sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije dan nakon skandalozne odluke privremenih prištinskih vlasti da povećaju takse za srpske proizvode na 100 odsto.

Vojni analitičar Miroslav Lazanski ističe da je bitno to što Albanci ne mogu da uđu na sever KiM bez dozvole KFOR-a i lokalnih Srba.

MOSKVA ZAGRMELA ZBOG SRBIJE! Priština započinje trgovinski RAT, MORATE HITNO DA URADITE OVO

– Nek’ je i taj KFOR jednom nešto uradio. Bitno je da oni ne mogu da uđu na sever Kosova bez dozvole KFOR-a i lokalnih Srba, što se sad i pokazalo – rekao je Lazanski.

Podsetimo, vlast lažne države Kosova podigla je takse na srpske proizvode na 100 odsto nakon što tzv. Kosovo nije dobilo članstvo u Interpolu.

(Skandalozno.rs/Izvor: Srbija Danas)

Budite prvi sa komentarom na članku "LAZANSKI ODGOVORIO NA GORUĆE PITANJE: Zašto Albanci NE SMEJU na sever Kosova?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.