LEONID SAVIN: NATO, Soroš i liberali su najveći neprijatelji Srbije i Rusije

Mađarska

Foto: Printscreen/youtube

„Naš glavni neprijatelj jesu atlantisti, odnosno zapadna civilizacija koja želi da vlada svetom putem globalizma i neoliberalizma”, rekao je Savin, odgovorivši na pitanje novinara Srbin.info ko je najveći protivnik evroazijzma u svetu i na Balkanu.

Leonid Savin, direktor administracije Evroazijskog pokreta iz Moskve, govorio je na tribini u Srpskom kulturnom centru Ćirilica u Beogradu povodom otvaranja predstavništva ove organizacije u Srbiji.

On je predstavio istorijat Evroazijskog pokreta, aktivnosti koje je ta organizacija već sprovodila u Srbiji i dalje planove. Prema njegovim rečima, Međunarodni evroazijski pokret u Srbiji će pre svega obavljati kulturne i obrazovne aktivnosti, ali raditi i na ekonomskom povezivanju.

Tom prilikom je Savin i odgovaravši na pitanja novinara Srbin.info, podvukao da su najveći neprijatelj evroazijstva u svetu i Balkanu atlantisti koji žele putem globalizma i neoliberalizma da zavladaju planetom.

„Imajući u vidu to, svi oni koji se trude da ostvare takve ideje i ovde, na Balkanu, kao što su liberali, NATO organizacije i NVO udruženja koje je osnovao Džordž Soroš, u Srbiji, su naši najveći ideološki i geopolitički neprijatelji ”, istakao je Savin.

Na naše pitanje da li će se zbog toga Evroazijski pokret uključiti i političku borbu u Srbiji i učestvovati na nekim izborima, Leonid Savid je jasno odgovorio da neće pošto su oni ideološka organizacija koja pre svega prati političke procese:

Vulinov odgovor Ešdaunu: Gde mu je bila pamet kada su razbijali SFRJ, ili priznavali Kosovo?!

„Naša delatnost je usmerena ka društvenom aktivizmu, kao i pokretanju i sprovođenju kulturnih i biznis projekata. Mi ne učestvujemo ni u Rusiji ni na jednim izborima, tako da nećemo ni u Srbiji”, zaključio je Savin.

Savin je, tokom gostovanja u Srpskom kulturnom centru podsetio okupljene da je ove godine objavljeno srpsko izdanje knjige „Mrežni ratovi”, a da će uskoro na srpski biti prevedeno i štampano još nekoliko knjiga čiji su autori vodeći ljudi Evroazijskog pokreta iz Moskve.

U Srbiji se od ranije mogu nabaviti i knjige “Četvrta politička teorija” autora Aleksandra Dugina i “Od šerifa do teroriste” čiji ja autor Leonid Savin.

Inače, u organizaciji Evroazijskog pokreta prošle godine u Beogradu održana Škola geopolitike Aleksandar Dugin, a narednih dana bitće održan i seminar na temu „Nekonvencionalni sukobi i neoružana sredstva rata”

(Skandalozno.rs/Intermagazin.rs/Izvor: Srbin.info)

Budite prvi sa komentarom na članku "LEONID SAVIN: NATO, Soroš i liberali su najveći neprijatelji Srbije i Rusije"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.