Lom u DSS: Disciplinska komisija isključila predsednicu iz stranke!

Isključena iz stranke

Disciplinska komisija DSS isključila je iz članstva predsednicu te stranke Sandu Rašković Ivić, saopštio je danas Opštinski odbor te stranke na Paliluli.

Disciplinska komisija je takvu odluku donela nakon što je, kako piše u saopštenju, na sastanku Opštinskog odbora Palilula 30. jula većinom glasova doneta odluka o pokretanju disciplinske mere protiv Rašković Ivić.

Disciplinska komisija je tu odluku donela na jučerašnjoj sednici, a u njenom obrazloženju je kao razlog objasnila kršenje Statuta, odnosno člana koji kaže da član stranke podleže disciplinskoj odgovornosti ako politički deluje suprotno Programu DSS i političkim stavovima, povredi Statut i nanese štetu stranci, ne izvršava odluke organa stranke ili postupa suprotno njima…

U saopštenju se dodaje da je Opštinski odbor Palilula postupio po odluci Disciplinske komisije i izbrisao Rašković Ivić iz redova članova DSS.

Odbor je o tome obavestio Predsedništvo i uputio zahtev da se sazove Skupština DSS na kojoj bi bio izabran novi predsednik i bili vraćeni članovi koji su napustili stranku posle njenog izbora.

(tanjug)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

1 komentar na "Lom u DSS: Disciplinska komisija isključila predsednicu iz stranke!"

  1. Informacije su nepotpune. Ukoliko o tome obavestavate, treba da kazete u cemu se sastoji njeno političkio delovanje suprotno programu i statutu DSS… i td., i koja je konkretna šteta …

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.