Loznica: U toku potraga za misterioznim “ubicom” koji je ustrelio 44 brojila za struju

Pomeren rok

foto-ilustracija: Rojters

Posle dva dana uzastopnog otkrivanja prostreljenih brojila za struju, na nekoliko lokacija u Loznici i Banji Koviljači, danas nisu nađena nova oštećenja i za sada su ukupno izbušena 44 brojila smeštena u mernim ormanima na banderama, saznajemo u ED Loznica.

Prema informacijama iz lozničkog Tužilaštva na licu mesta je nađeno nekoliko zrna metaka, a policija intezivno traga za počiniocem, ili više njih, ovog nesvakidašnjeg slučaja.

Meštani u ulicama gde su izvršena upucavanja tvrde da ništa nisu videli niti čuli iako se pretpostavlja da je oštećivanje brojila izvedeno pod okriljem noći. Šta je motiv da neko ispali najmanje 44 metka u brojila još uvek se nagađa, ali je većina upucavanja obavljena u delu Loznice poznatom kao Vladića brdo.

Odmah po otkrivanju oštećenja ekipe ED Loznica su izašle na teren i sva oštećena brojila su zamenjena novim, a na nekim od mernih ormara posle ovog događaja ostale su rupe na prozorčićima ili nisu stavljeni drugi. Podsetimo da su u utorak otkrivena 22 izbušena brojila, a dan posle još toliko, ali su tada tri bila i u Banji Koviljači. Prvoga dana najgore je prošla Ulica Bore Stankovića gde je ustreljeno 16, a drugoga dana Ulica Branka Ćopića gde je metak kalibra 7,65 mm ’’popilo’’ 12 brojila, dok su na ostalim lokacijama zabeležena tri i na jednom četiri upucavanja.

Da li je ovaj korak nečija obest, ili je reč o, iz nekog razloga, nezadovoljnom potrošaču struje očekuje se da ubrzo otkrije policija. Lozničani komentrišu da ovaj slučaj treba ozbiljno shvatiti jer se merna mesta koja su oštećena nalaze u naseljenom delu, u blizini kuća i da sve ovo nije ni malo naivno.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Loznica: U toku potraga za misterioznim “ubicom” koji je ustrelio 44 brojila za struju"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.