Ludom srećom živ: Nenade, sine, dođi brzo! Visim iznad Morave! – VIDEO

Sreća u nesreći

foto: Youtube printscreen

Nenad Savić, sin Miodraga Savića koji je satima u kabini kamiona visio iznad ledene Morave, priča šta sve dešavalo danas na auto-putu kod Jagodine.

– Odvezao sam oca do kamiona, trebalo je da iz Paraćina krene na utovar. Desetak minuta kasnije pozvao me je i rekao “Sine, brzo dolazi imao sam saobraćajku kod Mijatovca, visim iznad Morave“.

Advertisement

Odmah sam odjurio do njega, a kad sam video kamion kako je probio ogradu mosta i kabinu iznad vode sledio sam se – priča Nenad Savić iz Paraćina, čiji je otac Miodrag danas spasen posle prave drame na auto-putu kod Jagodine.

Na mesto nesreće brzo su stigle ekipe Hitne pomoći, policije i vatrogasaca koje su odmah počele da prave plan kako da Miodraga izvuku iz kabine.

Advertisement

– Sreća, pa je bio svestan. Video sam da je uplašen, ali da drži strah pod kontrolom. Ipak je on bivši vatrogasac i nije dao da ga panika savlada. Ni meni nije bilo naravno svejedno, jer sam bio svestan da se kamion maltene drži samo na zadnjoj osovini i da svake sekunde nešto može da krene po zlu. Trudio sam se da mu skrenem misli, stalno sam ga zagovarao – prepričava Nenad Savić.

Tada mu je otac i rekao šta se zapravo dogodilo na auto-putu kod Ćuprije.

– Put je bio pod snegom i jednostavno je proklizao i izgubio kontrolu. Imao je ludačku sreću da se kamion nekako zaustavio. Još pola metra da ga je vukla inercija, završio bi u reci. Zato mi je i rekao da ga je Bog pogledao – priča Savić.

Njegov otac posle skoro četiri sata provedenih u ledenoj kabini uspešno je spasen i odmah upućen u bolnicu u Ćupriji.

– Imao je povišen pritisak, a lekari su mi rekli da će mu proveriti i šećer u krvi. Promrzao je, ali nema težih povreda. Nadam se da će ga danas pustiti kući da se oporavimo svi od ovog šoka – kaže Nenad Savić.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs, telegraf.rs)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Ludom srećom živ: Nenade, sine, dođi brzo! Visim iznad Morave! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.