MILANO-OBJAVLJEN ŠOKANTNI SNIMAK: Srbin ušao u menjačnicu, a onda je počeo strahovit napad! (VIDEO)

srbin-milano

Foto: Printscreen/Youtube

MILANO – Italijanski karabinjeri uspeli su da reše misteriju pljačke koja se dogodila u septembru prošle godine u  zlatari “Eleuteri” u Milanu zbog čega su uhapšena dvojica državljana Srbije starih 30 i 29 godina. Karibinjeri su takođe objavili i snimak pljačke.

Snimak sa sigurnosnih kamera zabeležio je trenutak u kome jedan od pljačkaša, elegantno obučen ulazi u zlataru i traži od prodavačice da mu pokaže neke od komada nakita za koje je navodno zainteresovan.

[adsenseyu5]

Policija je saopštila da se pljačkaš, prodavačici obratio na engleskom jeziku. Snimak prikazuje kako  prodavačica odlazi u pomoćnu prostoriju da uzme nakit,  a pljačkaš kreće za njom.

U tom trenutku razbojnik napada i veže selotejp trakom prodavačicu.

Odmah zatim, u zlataru ulazi drugi pljačkaš, koji je svom saučesniku pomogao da spakuje zlato i dragulje i nestanu u nepoznatom pravcu.

[adsenseyu1]

Podesetimo,  karabinijeri su rasvetlili razbojništvo, koje se u septembru prošle godine dogodilo u zlatari “Eleuteri” u Milanu i uhapsili dvojicu državljana Srbije, starih 30 i 29 godina. Pljačka se desila 21. septembra u ulici Svete Andree. Policija ih je identifikovala zahvaljujući otiscima stopala – prenose italijanski mediji. Prema rečima italijanske policije, ova pljačka po načinu izvršenja liči na pljačke koje izvodi čuvena banda kradljivaca nakita “Pink Panter”.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "MILANO-OBJAVLJEN ŠOKANTNI SNIMAK: Srbin ušao u menjačnicu, a onda je počeo strahovit napad! (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.