MILENA IVANOVIĆ: Prebacuju mi da sam s onima koji su targetirali Olivera

žena

Foto Printscreen/youtube

Supruga ubijenog kosovskog političara Olivera Ivanovića, pričala je u Jutarnjem programu TV Hepi o napadima na nju putem društevnih mreža, posebno posle selfija sa Brnabićevom.

– Napadi su počeli od kako sam počela da radim u Vladi, intevizirani posebno od kako sam s Vučićem polagala venac. To je nerazumevanje i osuda dela javnosti zbog koje ne znam šta da radim. Deo srpske javnosti očekuje da ne treba da stanem uz svoju državu već možda uz kosovskog predsednika i da s njim idem da položim venac?

-Možda bi me manje napadali? Nisam politički protivnik i niko ne može da promeni moj stav jer sam sigurna da radim ispravnu stvar. Svako ko bi se našao u mojoj situaciji uradio bi isto, kaže Milena Ivanović i dodaje.

Metju Palmer zapitao Albance: Čega biste se odrekli za priznanje iz Beograda?

– Ne mogu da zamislim da postoje ljudi koji mogu da zamisle da posle svega sa svojim sedmogodišnjem sinom ostanem da živim tamo gde su mu oduzeli oca i meni supruga, da nastavim da vodim Oliverovu politiku. Deo javnosti je očekivao da se ja politički angažujem osudim Srbiju, prebacuju mi da sam s onima koji su targetirali Olivera.

ubistvo

foto: Tanjug/Dejan Simićević

-Ja sam s njim bila non-stop, pa imam pitanje za njih, da li je Olivera više bolelo napadanje neistomišljenika ili to što nije dobijao podršku od onih od kojih je očekivao da je dobije? Nisu ga podržali ni u kampanji, nisu odgovarali na poruke…

(Skandalozno.rs/Izvor: pravda)

1 komentar na "MILENA IVANOVIĆ: Prebacuju mi da sam s onima koji su targetirali Olivera"

  1. Nemoralno je biti sa ljudima koni su krivi za smrt Olivera bez obzira na naciju, veru.Izneverila si muza jer ovim postupcima aboliras iste.Ljigo.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.