Milojko Pantić: “Napišite, ja sam kreten!”

Priveden

Milojko Pantić – foto: Medija centar Beograd

Poznati sportski komentatot Milojko Pantić (72) priveden je sinoć na Brankovom mostu, posle sudara sa džipom interventne jedinice, a prema poslednjim informacijama vozio je sa 1.73 promila alkohola u krvi!

On je, nakon trežnjenja pušten iz pritvora u 11:47, a njegov izlazak iz stanice izazvao je ogromnu pažnju medija.

Kada je izašao iz pritvora, on je rekao da je bio na svadbi i da je malo popio.

– Bio sam na veselju, popio malo, i to je to. Ništa se nije desilo, nisam nikoga ubio, nikog nisam zgazio…- kaže komentator.

Na pitanje šta se tačno dogodilo, on je rekao: “Napišite, ja sam kreten!

Upitan da li je tačno da je udario u automobil interventne policije, pa potom pobegao sa lica mesta, Milojko kaže: “Ja pobegao sa lica mesta? Ne znam šta se dogodilo” – kazao je Pantić.

On je sinoć na trežnjenje odveden oko 1 sat posle ponoći.

“U Ulici Staro sajmište u Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode tako što M. P. (1947), vozač automobila ”ford fokus”, nije postupio u skladu saobraćajnim znakom ”obavezno zaustavljanje – stop”, već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo Interventne jedinice micubiši pajero” navodi u MUP.

Nakon nezgode, vozač “ford fokusa” se udaljio sa lica mesta, tako što je pokušao da pobegne u pravcu Zelenog venca i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta, navela je policija, ali i da je vozaču vozila “ford fokus” je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje do istrežnjenja.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Milojko Pantić: “Napišite, ja sam kreten!”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.