MILOŠ BIKOVIĆ: Zabranjivati umetnicima da dolaze u Ukrajinu, potez je destruktivan

glumac

Foto Tanjug/D.Goll

Našem poznatom glumcu Milošu Bikoviću ukrajinske vlasti su zabranile ulazak u tu zemlju. Biković je za „Novosti“ prokomentarisao šta misli povodom ove zabrane.

„Nisam dobio obrazloženje zašto mi je zabranjen ulazak. Smatram da je takav način razmišljanja neracionalan i vodi u izolaciju Ukrajine. Umetnost stvara mostove. Zabranjivati umetnicima da dolaze u Ukrajinu, pogotovo onima koji se ne bave politikom niti se o istoj izjašnjavaju, potez je destruktivan. Još kad se uzme u obzir to da smo mi bratski narodi, stvar postaje još apsurdnija“, poručio je Biković za „Novosti“, a onda u šaljivom tonu dodao:

„Razumem ja da im se možda ne sviđa kako glumim, ali nije baš toliko loše da me proglase za ’pretnju po nacionalnu bezbednost Ukrajine‘.“

Milošu Bikoviću je zabranjen ulazak u Ukrajinu i to zbog navodnog ugrožavanja nacionalne bezbednosti, objavio je srpski glumac ranije danas na svom nalogu na Tviteru.

Aleksandar Petrović izneo iznenađujuću prognozu o Srbima i Amerikancima pred Svetsko prvenstvo – VIDEO

Biković je na toj društvenoj mreži napisao i da „glumi nekad bolje nekad gore, ali ne baš tako da je ugrožena bezbednost nacije“.

Podsetimo, Biković je poslednjih godina angažovan u Rusiji u kojoj snima filmove i serije.

        

(Skandalozno.rs/izvor: rs.sputniknews.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "MILOŠ BIKOVIĆ: Zabranjivati umetnicima da dolaze u Ukrajinu, potez je destruktivan"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.