Ministar Nebojša Stefanović: Sprema se velika istraga tužilaštva protiv Dragana Đilasa

Intervju

Dragan Đilas – foto: Tanjug, arhiva

Ministar Nebojša Stefanović je tokom gostovanja na jutarnjem programu televizije Pink, eksluzivno najavio veliku istragu tužilaštva koja treba da utvrdi malverzacije Dragana Đilasa.

Tokom gostovanja Nebojša Stefanović je rekao da se liderima opozicije ne može verovati jer njih interesuje samo fotelja.

– Posebno je licemeran Dragan Đilas koji danas priznaje imovinu u vrednosti od 25 miliona evra, a prema dokumentima sa kojima raspolaže MUP, njegove firme u Českoj su za sve godine poslovanja zaradile samo 74.000 evra – rekao je Stefanović i pozvao Dragana Đilasa da objasni odakle mu 25 miliona evra imovine koju on lično priznaje.

Nakon postavljenog pitanja, ministar Nebojša Stefanović je najavio veliku istragu tužilaštva protiv Dragana Đilasa.

Kako je objasnio, ta istraga se odnosi na kupoprodaju sekundi televizijskih emisija na RTS-u koju su Đilas i njegovi saradnici radili suprotno zakonskim odredbama.

– Ovo će biti velika korupcionaška afera koja će objasniti kako je Đilas “ispumpavao” pare iz sistema – zaključio je na kraju ministar Stefanović.

(Skandalozno.rs, Izvor: srbijadanas.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ministar Nebojša Stefanović: Sprema se velika istraga tužilaštva protiv Dragana Đilasa"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.