MINISTAR ODBRANE ALEKSANDAR VULIN: Vučića čeka crna mrlja na obrazu Hrvatske!

Advertisement

vežba

Foto: printscreen/youtube

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Zagreb ide da kaže istinu, kao što je uvek govorio istinu, a „mržnja koja ga tamo dočekuje je zaista crna mrlja na obrazu Hrvatske“.

Linč i hajka koja se sprovodi prema Aleksandru Vučiću su zaista nezabeleženi, rekao je Vulin, koji je obišao jedinice Vojske Srbije (VS) i kadete Vojne akademije Univerziteta odbrane koji izvode obuku u zimskim uslovima na Kopaoniku.

Advertisement

Da pozovete predsednika jedne države u posetu, a da mu posle toga organizujete proteste i dočekujete ga salvama uvreda i nemogućih zahteva, to nije zabeleženo do sada, rekao je Vulin.

Ako je neko mislio, kaže Vulin, da je pogrešio zbog jedne reči koju sam rekao pre nekoliko dana, sad se vidi da je „bio u pravu, protesti se pripremaju“.

Tajna avio-kompanija ima samo 2 aviona. Nema logo, niti sajt – VIDEO

Vulin je, na poligonu, rekao i da će pripadnici VS i u narednom periodu posebnu pažnju obratiti na obuku.

Ministarstvo odbrane će uložiti značajna sredstva u poboljšanje obuke i uslova za rad svih naših pripadnika a posebno naših gimnazijalaca i kadeta, jer je vojna elita koja se ovde školuje ponos VS i države Srbije, rekao je Vulin, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

(Skandalozno.rs/Pravda.rs/Izvor: Fonet)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "MINISTAR ODBRANE ALEKSANDAR VULIN: Vučića čeka crna mrlja na obrazu Hrvatske!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.