Ministar STEFANOVIĆ: Na oružju pronađenog kod porodične kuće Aleksandra Vučića pronađeni DNK tragovi najmanje tri osobe!

Ministar unutrašnjih poslova

foto: Tanjug

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da je na oružju pronađenog kod porodične kuće Aleksandra Vučića pronađeni DNK tragovi najmanje tri osobe.

Ministar policije Nebojša Stefanović potvrdio je danas da su na oružju nađenom u blizini porodične kuće premijera Vučića u Jajincima nađeni DNK tragovi najmanje tri osobe.

[adsenseyu5]

“Nađeni su mešani, parcijalni tragovi”, kaže ministar Stefanović ističući da su tragovi bili jedni preko drugih i da će ih biti teško uzorkovati i identifikovati ih.

Dodaje i da nisu svi tragovi nađeni na svim komadima oružja.

“Veoma je malo verovatno da je neko samo doneo oružje u šumu, postoje dva ili tri scenarija šta se desilo”, izjavio je Stefanović na sednici Odbora za odbranu i untrašnje poslove Skupštine Srbije.

Kako je istakao, zolja je proizvedena verovatno u fabrici namenske industrije u Srbiji tokom SFRJ i ona je, kako kaže, “dospela” u Doboj.

[adsenseyu1]

[adsenseyu1]

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs / Tanjug)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ministar STEFANOVIĆ: Na oružju pronađenog kod porodične kuće Aleksandra Vučića pronađeni DNK tragovi najmanje tri osobe!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.