MUP raspisao potragu za čovekom koji je nosio VEŠALA na protestu u Beogradu – FOTO

Protest

foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa nadležnim Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, preduzimaju sve mere i radnje na identifikaciji lica sa fotografije koje je u subotu na javnom skupu nosilo vešala, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

– Molimo građane da ukoliko prepoznaju navedeno lice sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njemu o tome obaveste policijske službenike Policijske uprave za grad Beograd na 011/279-7685 ili 011/192 – dodaje se u saopštenju MUP-a.

foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je saopštio da će policija i nadležno tužilaštvo raspisati potragu za osobom koja je na protestu u subotu uveče u Beogradu.

foto: MUP Srbije

Stefanović je u pisanoj izjavi naveo da nije dozvoljeno nositi vešala, i “na tako grub način vređati slobodarski osećaj ovog naroda i podsećati ga na ona vremena kada su stradali rodoljubi i kada su nacisti vešali ljude koji su se borili za slobodu ove zemlje”.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "MUP raspisao potragu za čovekom koji je nosio VEŠALA na protestu u Beogradu – FOTO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.