MUSLIMANI PRETE HRVATIMA: Makar i po cenu rata na celoj teritoriji države, nećemo dozvoliti pravljenje trećeg entiteta na teritoriji BiH

zastava

Foto: Pixabay

Predsednik Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić izjavio je da u Bosni i Hercegovini neće biti trećeg entiteta “pa makar i po cenu rata na celoj teritoriji države”.

Radončić je to izjavio u Tuzli prilikom dodele članskih karata SBB-a za 200 novih članova.

Advertisement

“Video sam danas neku izjavu gospodina Dodika. Priča o opciji trećeg entiteta. Ja mu kažem, ako dođe u Sarajevo neka u svojim koferima u Banjoj Luci ostavi ideju trećeg entiteta. Neće biti trećeg entiteta po cenu rata na celoj teritoriji BiH. Mi jesmo za kompromis, mi jesmo za dogovor, mi jesmo da se razgovara sa svakim i mi znamo da razgovaramo, ali svako mora znati gde postoje linije ispod kojih nismo silazili ni 1992., niti ćemo to raditi sad”, rekao je Radončić.

Govoreći o dodeli članskih karata, Radončić je rekao da je SBB stabilan politički faktor u BIH.

Vladimir Putin obelodanio: Idemo na Mars! – VIDEO

“Dok se u drugim strankama događa obrnut proces, odnosno masovno ostaju bez svog članstva, ovaj spektakularni skup govori da je SBB najstabilniji politički faktor u državi. To je jedina politička stranka koja, bez lažne skromnosti, ima lidera, ali, što je važnije, ima članstvo, ima vas”, poručio je Radončić.

(Skandalozno.rs/Izvor: Avaz.ba)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "MUSLIMANI PRETE HRVATIMA: Makar i po cenu rata na celoj teritoriji države, nećemo dozvoliti pravljenje trećeg entiteta na teritoriji BiH"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.