NAJNOVIJA VEST: Vučić i Nikolić 15 minuta RAZGOVARALI telefonom, evo šta je dogovoreno

Ilustracija

foto: Tanjug

Predsednik Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić su oko 15 sati završili razgovor telefonom, gde je dogovoreno da se vide u nedelju, nezvanično saznajemo.

Kako je rečeno, Nikolić je obećao Vučiću da se neće izjašnjavati dok ne prođe sednica Glavnog Odbora SNS na kojoj bi Vučić trebalo da se obrati članovima stranke. Detalji razgovora koji je trajao oko 15 minuta za sada nisu poznati.

– Premijer Vučić bi danas u toku dana trebalo da razgovara sa predsednikom Nikolićem kako bi pokušali da se dogovore i iznađu najbolje rešenje koje je u interesu građana Srbije – rečeno nam je danas ranije.

[adsenseyu5]

Podsetimo, Kurir je u četvrtak uveče pisao da su u toku tajni pregovori Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, kako bi pokušali da se dogovore u vezi sa kandidaturom za predsednika, i time spreče raskol unutar SNS i otvoreni sukob dojučerašnjih najbližih saradnika.

Izvor blizak premijeru tada je otkrio da se oni nisu direktno susreli, već su na tajne pregovore poslali dvojicu svojih najbližih saradnika, koji su među osnivačima SNS. Ishod pregovora i dalje je neizvestan.

Nikolić je naveo da, kada je napuštao mesto predsednika stranke u korist premijera, Vučić mu je obećao da će ga podržati za drugi mandat, što je i bio dogovor dvojice osnivača SNS.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "NAJNOVIJA VEST: Vučić i Nikolić 15 minuta RAZGOVARALI telefonom, evo šta je dogovoreno"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.