Napad u Beogradu: Pretukli dva Britanca i Francuza zbog računa u kafiću

Ilustracija

foto: Tanjug

Dvojica državljana Velike Britanije, jedan državljanin Francuske i dve Beograđanke pretučeni su u subotu oko četiri sata ujutru na uglu Ulica knjeginje Ljubice i Gospodara Jevremove na Dorćolu. Njih su napala dvojica mladića, koji su ubrzo uhapšeni.

Prema nezvaničnim saznanjima, motiv napada je svađa oko računa u kafiću u kom su stranci proveli veče.

Pretučeni Britanci i Francuz, kao i dve naše državljanke, kolima Hitne pomoći prevezeni su u Urgentni centar, a nakon pregleda su pušteni kući.

– Devojke su sa strancima bile u kafiću koji se nalazi nedaleko od raskrsnice gde se tuča dogodila. Problem je nastao kada im je stigao račun. Navodno, on je bio preveliki i posumnjali su da su u kafiću hteli da im naplate više od onoga što su zapravo potrošili.

Zato su ostavili novac koliko su mislili da je realan račun i izašli napolje – objasnio je izvor Kurira upućen u slučaj.

Međutim, nedaleko odatle na raskrsnici su ih sačekala dvojica batinaša. Pretpostavlja se da su ih poslali iz kafića da im se osvete jer nisu naplatili račun koliko su želeli.

– Čim su im stranci prišli, ova dvojica su nasrnula na njih.

Krenuli su da ih psuju i udaraju, a u opštem komešanju nekoliko udaraca zadali su i devojkama koje su pokušale da ih urazume i odgovore od tuče.

Srećom, niko nije teže povređen.

Nasilnici su pobegli, ali ih je policija brzo identifikovala i privela – rekao je za Kurir izvor iz istrage.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

3 komentara na "Napad u Beogradu: Pretukli dva Britanca i Francuza zbog računa u kafiću"

  1. Pa jer tako i u Londonu i Parizu plaćaju koliko misle da treba da plate??? Kod London eye pivo 6-10 funti a u Parizu kod Ajfelovog tornja od 8-15e pa sam ga plaćao. Bravo moji dorćolci udrite govna europska nek se tamo ponašaju tako odakle su došli stoka engleska i Francuska. Trebali su malo više te dve kurvetine opa starlete da nalupaju. U svakom slučaju BRAVO momci!!!

  2. Pa jer tako i u Londonu i Parizu plaćaju koliko misle da treba da plate??? Kod London eye pivo 6-10 funti a u Parizu kod Ajfelovog tornja od 8-15e pa sam ga plaćao. Bravo moji dorćolci udrite govna europska nek se tamo ponašaju tako odakle su došli stoka engleska i Francuska. Trebali su malo više te dve kurvetine opa starlete da nalupaju. U svakom slučaju BRAVO momci!!!

  3. Kako to ostavili koliko su mislili pa otisli?
    Pa jel mozemo mi da u Londonu tako da ostavimo koliko mislimo da vredi. Ima karta pica/cenovnik pa lepo pitaju a ne da se bahate. Ako su ih peglali.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.