Napad u Londonu: Besna rulja umalo linčovala simpatizera američkog predsednika – VIDEO

Incident

Demonstracije – foto: Printscreen YouTube

Oko 30.000 Britanaca protestovalo je u Londonu ispred zgrade Parlamenta protiv američkog predsednika Donalda Trampa koji je u službenoj poseti Velikoj Britaniji.

Došli su i oni koji podržavaju Trampa, ali nisu se dobro proveli. Besna rulja ih je gurala i zalivala šejkovima i to sve pred očima policajaca.

Dogodilo se to samo nekoliko minuta posle govora šefa laburista Džeremija Korbina, koji je vodio protest protiv Trampa i koji je molio demonstrante da ostanu mirni. Kao da je pričao nekim drugim jezikom.

Ali demonstranti su šutirali ljude koji su došli da podrže Trampa za kog je Korbin rekao da je stvorio ‘atmosferu mržnje i rastućeg rasizma‘ i to pred policajcima.

Muškarac koji je dobio šejk u glavu taj isti šejk je bacio na demonstrante, a onda je počelo guranje, udaranje i vređanje. Ubrzo je stiglo nekoliko policajaca koji su ga izvukli na sigurno.

Među demonstrantima je Šibon Pridžet, inače službenik izrazito cenjenog NHS (Nacionalnog zdravstvenog sistema). Pridžetova se unosila u lice čoveku i vikala mu “nacističko đubre“, dok se s njega cedio šejk.

Ona se kasnije na svojem Tviter profilu da joj je “žao zbog njenog ponašanja i da je trebala mirno da protestuje”.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Dejli mejl)

Budite prvi sa komentarom na članku "Napad u Londonu: Besna rulja umalo linčovala simpatizera američkog predsednika – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.