Nasred ulice: Biznismen iz Vranja izrešetan u Amsterdamu!

Holandija

Amsterdam – foto: pixabay.com

Goran Tasić Gokče (46), biznismen iz Vranja, podlegao je povredama koje je zadobio u pucnjavi u Amsterdamu, potvrdio je njegov brat Zoran Tasić.

Zoran Tasić kaže da je porodica dobila zvanične potvrde od policije da je Goran Tasić preminuo od zadobijenih povreda u pucnjavi.

Gokče je ranjen u pucnjavi koja se u četvrtak dogodila u Amsterdamu, javljaju holandski mediji. Preminuo je u petak ujutru u bolnici, a holandski mediji napominju da je “sa teritorije bivše Jugoslavije“.

Pucnjava se dogodila u četvrtak oko 22.15 časova po lokalnom vremenu, ali je tek u subotu potvrđen Tasićev identitet.

foto: Twitter/@shad0w_s3k

Napad se dogodio u oblasti Piet Mondrianstrat, a Tasićevo telo je, kako piše “Parol”, pronađeno ispred jedne od kuća. Policijski helikopter je dugo nadletao područje u potrazi za napadačem ili napadačima, ali oni nisu pronađeni.

Reč je o obračunu u vezi sa narkoticima, piše holandski portal “Parol”. Kada je policija došla do mesta gde se dogodila pucnjava, zatekla je teško ranjenog Tasića u besvesnom stanju.

foto: Facebook/GoranTasic

Nekoliko ulica od mesta gde je na Tasića pucano, izgoreo je automobil marke “BMW” i vozilo je prosleđeno na veštačenje.

Goran Tasić Gokče je do bio i predsednik FK Vranjska Banja. U Vranju mu je dva puta suđeno za krivično delo ubistvo u pokušaju.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/S.Tasić)

Budite prvi sa komentarom na članku "Nasred ulice: Biznismen iz Vranja izrešetan u Amsterdamu!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.